سپهرغرب، گروه خبر: معاون صنایع دستی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه گفت: مکانیابی چهار بازارچه صنایع دستی شهرهای کرمانشاه، صحنه، روانسر و اسلامآباد غرب کارشناسیشده نبوده است.
حسین ویسی روز گذشته در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: بیش از 25 هزار هنرمند در رشتههای مختلف اعم از مشاغل خانگی و کارگاهی در سطح استان فعال هستند.
وی با اشاره به اینکه در استان چهار شهر و روستای ثبتشده ملی داریم، خاطرنشان کرد: این موضوع نشان از ظرفیتهای صنایع دستی استان دارد.
معاون صنایع دستی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه در توضیح برنامهریزیهای صورتگرفته در سال 1401 در این عرصه، گفت: تلاش میکنیم که به آموزشهای تخصصی برای هنرمندان و همچنین به عرضه و فروش صنایع دستی بهویژه با ایجاد بازارچههای دائمی بیشتر توجه شود.
وی اضافه کرد: با توجه به همجواری با کشور عراق، تلاش میکنیم در مسیرهای اصلی گردشگری استان بهخصوص مسیر عتبات عالیات، بازارچههای صنایع دستی ایجاد کنیم تا علاوهبر تولید و معرفی داشتههای فرهنگی و هنری استان، زمینه فروش و ارزآوری نیز فراهم شود.
ویسی به وجود چهار بازارچه صنایع دستی در شهرستانهای صحنه، روانسر، اسلامآباد غرب و شهر کرمانشاه اشاره و بیان کرد: متأسفانه در زمان ایجاد ازنظر جانمایی، کار کارشناسی ضعیف بوده که با استقبال کمی مواجه شده و پروژه بهصورت نیمهکاره رها شده است.
وی یادآور شد: همین امر سبب شد مابقی شهرداریهای سطح استان و سرمایهگذاران رغبتی برای ورود به این عرصه نداشته باشند که این فرصت را از صنایع دستی استان گرفته؛ درتلاش هستیم یک اصلاح و بازنگریهایی در بازارچههای صنایع دستی سطح استان صورت گیرد.
شناسه خبر 53985