شناسه خبر:55223
1401/2/22 09:20:01

سپهرغرب، گروه خبر: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: جمعیت زنان 15 تا 45 سال این استان بیش از 445 هزار نفر است که از این تعداد 13.9 درصد معادل 62 هزار و 100 نفر نیازمند دریافت خدمات باروری هستند.

رضا طهماسبی اظهار کرد: 15 درصد مادران معادل 15 هزار نفر نابارور بوده که طبق مصوبه سال گذشته می‌توانند از خدمات آی‌آر‌تی نظیر «آی‌وی‌اف» و «آی‌یو‌آی» سه نوبت در سال استفاده کنند.

وی با بیان اینکه 100 درصد خدمات ناباروری زیر پوشش بیمه قرار گرفته است اظهار کرد: طبق رایزنی‌های صورت‌گرفته در صورت مراجعه زوج نابارور به بخش خصوصی نیز، هزینه درمان آنها توسط بیمه پرداخت می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اضافه کرد: از نظر دارو نیز طبق بسته اعلامی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شماری از داروهای درمان ناباروری و ملزومات زیر پوشش بیمه‌ای قرار گرفته‌اند.

دکتر طهماسبی گفت: هم‌اینک در حال توسعه بخش درمان ناباروری بیمارستان تخصصی فاطمیه شهر همدان بوده و ساختمان جدید در چهار طبقه شامل اورژانس، کلینیک باروری، آزمایشگاه، سه اتاق عمل و دیگر بخش‌ها به‌زودی بهره‌برداری می‌شود.

وی افزود: استان همدان دارای سه هزار تخت بیمارستانی است که از این نظر پایین‌تر نرم کشوری بوده یعنی سرانه تخت بیمارستانی در کشور 2.5 و در استان همدان 1.7 است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اضافه کرد: هر چند هم‌اینک تعداد تحت‌های بیمارستانی جوابگوی نسبی بیماران است، اما باید افق بلندمدت را در نظر گرفته و نسبت به افزایش شمار تخت‌های موجود اقدام کرد.

طهماسبی ادامه داد: در این راستا بیمارستان با بهره‌برداری بیمارستان 270تخت‌خوابی اکباتان در ماه‌های آینده بخشی از مشکلات ناشی از کمبود تخت رفع می‌شود.

وی گفت: طرح مرکز جامع سرطان همدان نیز به عللی متوقف شده بود که با هماهنگی‌های صورت‌گرفته و همکاری بنیاد خیریه فرشچیان این مرکز به اهداف پیش‌بینی شده تا پایان سال‌جاری می‌رسد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار کرد: بخش شیمی‌درمانی مرکز جامع سرطان راه‌اندازی شده و راه‌اندازی بخش رادیوتراپی در حال پیگیری بوده و تجهیزات اولیه مورد نیاز در حال خرید است.

طهماسبی افزود: بودجه مورد نیاز برای خرید رادیو‌تراپی با کمک پنج میلیارد تومانی ستاد فرمان امام خمینی (ره) تامین شده و به زودی مرکز جامع سرطان به دستگاه رادیوتراپی مجهز می‌شود.

وی اضافه کرد: همدان به صورت محدود در برخی از رشته‌های پزشکی با محدودیت نیرو و پزشک متخصص مواجه بوده با این وجود در تلاش هستیم در رشته‌های مدنظر تا سال آینده نسبت به تأمین نیروی مورد نیاز اقدام لازم را انجام دهیم.

شناسه خبر 55223