گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:57461

88 قلم انواع لوازم خانگی قاچاق در استان همدان کشف و ضبط شد

88 قلم انواع لوازم خانگی قاچاق در استان همدان کشف و ضبط شد

سردار سلمان امیری روز سه‌شنبه با اعلام این خبر، افزود: مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان همدان با تشدید اقدامات کنترلی در محورهای مواصلاتی استان به دو دستگاه کامیون مشکوک می‌شوند و خودروها را توقیف می‌کنند.
به گفته وی در بازرسی از این خودروها 88 قلم انواع لوازم خانگی قاچاق و فاقد مجوز شامل کولر گازی و ماشین لباسشویی کشف و ضبط شده است.
فرماندهی انتظامی استان همدان اظهار کرد: ارزش کالاهای مکشوفه براساس نظر کارشناسان 10 میلیارد ریال برآورد شده؛ ضمن اینکه پرونده تخلف دو نفر نیز در این رابطه به تعزیرات حکومتی استان ارجاع شده است.
سردار امیری بر عزم جدی پلیس در مبارزه با اخلال‌گران اقتصادی تأکید کرد و از عموم شهروندان خواست هرگونه موارد مشکوک در بحث قاچاق کالا و ارز را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی 110 گزارش کنند.

ارسال نظر

سوال: کوچک‌ترین سیاره؟ Atarod

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار