گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:60530
معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی استان همدان اعلام کرد:

پرداخت مستمری و تسهیلات به خانواده‌های همدانی دارای فرزند سه قلو

پرداخت مستمری و تسهیلات به خانواده‌های همدانی دارای فرزند سه قلو

زهره بختیاری با اشاره به اینکه تمامی پرداخت‌های سازمان بهزیستی در راستای حمایت از خانواده‌های دارای فرزند چندقلو براساس بُعد خانوار و تا پایان 6 سالگی صورت می‌گیرد، تصریح کرد: در راستای حمایت از قانون جوانی جمعیت، به دنبال کمک به خانواده‌های دارای فرزند چندقلو به‌لحاظ اقتصادی و معیشتی هستیم که این نوع کمک می‌تواند به انسجام و روان خانواده کمک کند.
وی ادامه داد: برای خانواده‌هایی که در دهک‌های درآمدی یک تا هفت قرار داشته و فرزندان دو قلو دارند، تا پایان 6 سالگی حمایت درنظر گرفته می‌شود.
معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی استان همدان خاطرنشان کرد: خدمات مستمری و پرداخت ماهیانه به خانواده‌های دارای فرزند دوقلو زیر پوشش بهزیستی با شرایط بالا ارائه می‌شود.
بختیاری با بیان اینکه به خانوارهای سه قلو و بالاتر بدون محدودیت دهک درآمد و آزمون وسع خدمات ارائه خواهد شد، اظهار کرد: تأمین شیر خشک کودکان تا یک سالگی است و خدمات مشاوره‌ای، غربالگری و خدمات دیگر نیز در کنار تعلق گرفتن مستمری، به این خانوارها ارائه می‌شود.

ارسال نظر

سوال: پایتخت چین؟ Pekan

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار