استاندار همدان:
مهارتهای فنی و حرفهای به سمت روستاها سوق داده شود
سپهرغرب - گروه خبر : استاندار همدان یکی از مؤلفهها و ضرورتهای مهم برای رفع محرومیت و توانمندسازی مردم بهویژه در روستاها را کسب مهارت در حوزههای مختلف دانست و گفت: باید سعی شود که آموزشهای فنی و حرفهای در مناطق کمتر توسعهیافته و روستایی بیشازپیش تقویت شود.
وی با بیان اینکه روستاها همیشه در بخشهای مختلف و بهخصوص صنایع دستی و پرورش دام و طیور مولد بودهاند، افزود: آموزش و ترویج مباحث کشاورزی و شیوههای افزایش بهرهوری با استفاده از اساتید متخصص و مجرب در دستور کار اداره کل فنی و حرفهای قرار گیرد.
استاندار همدان گفت: بهبود دانش کشاورزان در یادگیری مهارتها و فناوریهای جدید با رویکرد کشت محصولات کمآببر، میتواند سطح بهرهوری کشاورزان را به شکل چشمگیری افزایش دهد.
استاندار همدان ابراز کرد: مهارتهای فنی و حرفهای به سمت روستاها سوق داده شود.
قاسمیفرزاد بیان کرد: برای توانمندسازی و ایجاد اشتغال، زنان سرپرست خانوار و مناطق محروم حاشیه شهر آموزشهای مهارتی و فنی و حرفهای تقویت شود تا با دریافت وام و تسهیلات، منبع درآمدی برای آنها بهوجود آید.
وی ادامه داد: دولت سیزدهم با تأسیس مراکز جوار و بین کارگاهی، آموزش و ارتقای مهارت نیروی کار و کیفیتافزایی در کار و مراکز صنعتی را با همافزایی صمت و شرکت شهرکهای صنعتی، دنبال میکند.
استاندار همدان گفت: رشتههایی مانند مبل و منبت، مروار، چرم، سفال و صنعت فرش دارای مزیت نسبی در استان هستند که باید تقویت شوند و آموزشهای کمی و کیفی در این رشتهها در دستور کار این اداره کل قرار گیرد.
قاسمیفرزاد افزود: 120 میلیارد تومان در سفر رئیسجمهور به این استان (مردادماه سال گذشته) برای بهروزرسانی تجهیزات فنی و حرفهای اختصاص یافت که این مبلغ برای فنی و حرفهای همدان بیسابقه بوده است.
وی ادامه داد: اجرای امور، آموزشهای مهارتی و سرفصل همه برنامهها برای جلوگیری از انحراف، باید پیوست فرهنگی و هدف تربیتی داشته باشد.
استاندار همدان با قدردانی از عملکرد مطلوب و اثربخش فنی و حرفهای در راستای مهارتافزایی، گفت: مهارتهای فنی و حرفهای مکمل آموزشهای تئوری است که در همه بخشها میتواند زمینه افزایش درآمد، اشتغالزایی و کارآفرینی را فراهم کند.
قاسمیفرزاد افزود: از ظرفیت صداوسیما برای تشویق مراکز فنی و حرفهای و تجلیل از مقامآوران مسابقات ملی مهارت استفاده شود.
وی آموزشها در مرکز هتلداری را امری ضروری دانست و گفت: ارائه آموزشهای خدماتی در این مرکز در راستای افزایش کیفیت کار نیروهای خدماتی ادارات در دستور کار قرار گیرد.
استاندار همدان با تأکید بر تقویت ارتباط بین صنعت و مجموعه فنی و حرفهای، اذعان کرد: در راستای تولید محصولات با کیفیتتر و تربیت نیروی متخصص و تکنسین ماهر با مجموعه صمت و شرکت شهرکهای صنعتی رایزنی شود و نیروها آموزش داده شوند.
قاسمیفرزاد با بیان اینکه اشتغال و مهارتآموزی یکی از اولویتهای مجموعه پُرتوان فنی و حرفهای است، گفت: تجربه ثابت کرده که مهارتآموخته بیکار در کشور نداریم، اما تعداد زیادی از تحصیلکردههای رشتههای مختلف، بیکار هستند که این موضوع نشاندهنده اهمیت مهارتآموزی است.
اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان همدان با یکهزار نفر مربی، 360 نیرو، 18 مرکز ثابت و چهار شعبه و 217 آموزشگاه خصوصی در سطح استان همدان مشغول فعالیت در برگزاری دورههای آموزشی مرتبط است.
شناسه خبر 71902