گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:72010

4 میلیون و 200 هزار اصله نهال در استان مرکزی تولید شد

4 میلیون و 200 هزار اصله نهال در استان مرکزی تولید شد

عبدالحسین محمدی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 4 میلیون و 200 هزار اصله نهال در استان تولید شده است.

وی تصریح کرد: طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کشور به اجرا درآمده که سهم استان مرکزی از این طرح 16 میلیون اصله درخت از امسال تا 1405 است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی با بیان اینکه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سه بخش اجرایی تولید، کاشت و نگهداری نهال دنبال می‌شود، ادامه داد: سال گذشته 500 هزار اصله قلمه صنوبر سریع الرشد در استان کاشته شد.

محمدی کاهش فرسایش خاک و جلوگیری از ایجاد گرد و غبار، حفظ پاکیزگی هوا و به دنبال آن سلامت خانواده و مردم را از اهداف اجرای این طرح برشمرد و بیان کرد: کاشت این درخت‌ها نقش به سزایی در جلوگیری از بیابانی شدن اراضی و ایجاد گرد و غبارها داشته است.

مقابله با پدیده تغییرات آب و هوایی، جلوگیری از بیابانزایی و تولید گرد و غبار و تلطیف هوا از مهم‌ترین اثرات کاشت درخت است

وی بیان کرد: یکی از چالش‌هایی که در این طرح وجود دارد کمبود نیروی انسانی و اعتبار برای حفظ و نگهداری این درختان و محدودیت‌های زیرساختی نظیر آب، خاک، امکانات و تجهیزات و سیستم‌های نوین است.

مدیرکل منابع طبیعی استان مرکزی تصریح کرد: با توجه به اثرات مثبتی که کاشت درخت در تولید اکسیژن، ذخیره و تولید آب، مقابله با پدیده تغییرات آب و هوایی، جلوگیری از بیابانزایی و تولید گرد و غبار و تلطیف هوا دارد، انتظار داریم مشارکت وهمکاری خوبی از سوی صنایع، مردم و نهادها با اجرای این طرح در بخش‌های مختلف صورت گیرد.

 

ارسال نظر

سوال: پایتخت روسیه؟ Mosko

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار