گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:73942
رئیس اداره جهاد کشاورزی مهران:

صالح‌آباد قطب تولید خرما در استان ایلام محسوب می‌شود

صالح‌آباد قطب تولید خرما در استان ایلام محسوب می‌شود
حمیدرضا شیرخانی اظهار کرد: این روزها رنگ خوشه‌های خرما در نخلستان‌های مهران چشم هر رهگذری را به خود جلب می‌کند، خوشه‌های خوش رنگ خرما حاصل تلاش و زحمت پنج ماهه صاحبان نخلستان‌ها در مهران است.

وی افزود: عمده مصرف آن بازارهای داخلی و استان‌های همجوار است، ارقام معروفی که کشت شده از جمله زاهدی است، در شهرستان مهران بیش از 125 هکتار از اراضی کشاورزی به کاشت خرما اختصاص دارد.

رئیس اداره جهاد کشاورزی مهران ادامه داد: سهم بخش مرکزی شهرستان 84 هکتار و سهم بخش صالح آباد 41 هکتار است از این اراضی کاشت شده 92 هکتار درختان خرما بارور و 33 هکتار غیر بارور است و هنوز به مرحله ثمردهی نرسیده‌اند.

شیرخانی گفت: پیش‌بینی می‌شود 190 تن خرما از این اراضی برداشت شود، با وجود اینکه مهران قطب تولید خرما در استان به‌شمار می‌آید اما جای صنایع تبدیلی به خوبی می‌شود حس کرد.

 

ارسال نظر

سوال: پایتخت چین؟ Pekan

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار