گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:76022

تجهیز محور شازند-آستانه به دوربین نظارتی تصویری

تجهیز محور شازند-آستانه به دوربین نظارتی تصویری

مهرداد جهانی با اشاره به تجهیز محور شازند-آستانه به دوربین نظارتی تصویری اظهار کرد: این سامانه طی روز جاری نصب و راه اندازی شد و با بهره برداری از آن تعداد سامانه‌های نظارتی تصویری استان به 34 دستگاه افزایش یافت.

وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون علاوه بر سامانه منصوب در محور شازند - آستانه، سه دوربین نظارت تصویری با اعتباری بالغ بر 14 میلیارد ریال در محورهای کنارگذر شمالی اراک، ساوه-بوئین زهرا محدوده روستای ملارد و نقره‌کمر تفرش نصب و راه‌اندازی شده بود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی با بیان اینکه هزینه نصب و راه اندازی دوربین محور شازند-آستانه بالغ بر 7 میلیارد ریال شده است، ادامه داد: رصد مستمر و آنلاین جاده‌ها یکی از مزایای نصب دوربین به خصوص در فصل بارش هاست و باعث کمک رسانی بهتر و اقدام سریع تر راهداران در زمان‌های برفی است.

جهانی یادآور شد: بیشترین دوربین‌های نظارتی تصویری به منظور اهمیت خدمت رسانی و باز شدن مسیرهای مسدود شده در روزهای برفی، در محورها و گردنه‌های حساس و پربارش برف نصب شده تا از رفت و آمد غیر ضرور برفروب‌ها جلوگیری کرد.

وی همچنین در خصوص مدیریت هوشمند راه‌های استان اضافه کرد: در سطح استان 86 دوربین ثبت تخلف مجهز به سیستم محاسبه میانگین سرعت و پلاک‌خوان، 70 سامانه ترددشمار برخط و 4 سامانه توزین هوشمند (wim) به منظور رصد و جلوگیری از تردد ناوگان حمل کالا با تناژ اضافه فعال هستند.

ارسال نظر

سوال: سه ضربدر سه؟ 9

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار