گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:77769

19 هزار و 500 بازرسی از واحدهای عرضه محصولات کشاورزی استان مرکزی

19 هزار و 500 بازرسی از واحدهای عرضه محصولات کشاورزی استان مرکزی

«محمد شمسی» روز شنبه افزود: سه هزار و 147 پرونده به ارزش 825 میلیارد و 900 میلیون ریال برای واحدهای تولید، عرضه و نگهداری محصولات کشاورزی این استان تشکیل و به تعزیرات معرفی شدند.

وی بیشترین بازرسی‌های انجام شده در این مدت را بازرسی از نانوایی‌های استان مرکزی عنوان کرد و ادامه داد: 12 هزار و 200 بازرسی در این مدت از نانوایی‌های استان انجام شد که 2 هزار و 500 پرونده برای برخی از این واحدها تشکیل شد.

سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت بر محصولات کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: گران فروشی، عرضه خارج از شبکه، عدم رعایت ساعات کاری، عدم رعایت تکالیف صنفی و تعطیلی غیر مجاز از جمله بیشترین پرونده‌های تشکیل شده برای واحدهای نانوایی استان بوده‌ است.

شمسی گفت: بیشترین پرونده‌های تشکیل شده برای واحدهای عرضه، تولید و نگهداری محصولات کشاورزی و دامی مربوط به شهرستان اراک بوده‌ است.

وی اضافه کرد: بازرسی از واحدهای عرضه و تولید محصولات کشاورزی با هدف ایجاد تعادل در بازار، توزیع درست کالاهای اساسی و نظارت بر عملکرد اصناف، کارخانجات و واحدهای تولیدی و اصناف بوده‌ است.

ارسال نظر

سوال: پایتخت ژاپن؟ Tokyo

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار