گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:78846

صدور 574 سند مالکیت حدنگاری در روستای برآفتاب بی چرداول

صدور 574 سند مالکیت حدنگاری در روستای برآفتاب بی چرداول

علی مرادپور در بازدید از واحدهای ثبتی شهرستان چرداول اظهار کرد: با تثبیت و تغییر کاربری پلاک‌های مربوط به حدنگاری اراضی کشاورزی، نسبت به داده آمایی و تغییر وضعیت ملکی تعداد 210 پلاک فرعی از پلاک 198 اصلی به زراعی باغی تغییر یافت.وی افزود: 574 سند مالکیت معادل 311 پرونده به مساحت 204 هکتار از اراضی کشاورزی روستای برآفتاب بی شهرستان چرداول در اجرای ماده 21 قانون ثبت آگهی‌های نوبتی و تحدیدی منتشر شده و پرونده‌های موضوعی پس از تک پرینت ظرف هفته جاری منجر به صدور سند مالکیت حدنگاری می‌ شود.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک ایلام بر تسریع روند صدور اسناد مالکیت حدنگاری تثبیت و تغییر وضعیت ملکی تأکید کرد و در مورد طرح حدنگاری در مناطق روستایی گفت: تعداد کل روستاهای بالای 20 خانوار استان تقریباً 375 روستا هستند که با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تعداد 270 روستا که نقشه تفکیکی آن به بنیاد مسکن تهیه و ارسال شده پس از طی تشریفات لازم تعداد 29 هزار و 313 جلد سند مالکیت حدنگار مربوط به اراضی و املاک و بافت مسکونی روستا صادر شده است.

مرادپور بیان کرد: در شهرهای زیر 25 هزار نفر، تعداد سه هزار و 339 فقره سند مالکیت حدنگاری صادر شده اما تعداد باقیمانده روستاها که اقدام نشده‌اند، 100 روستا هستند.

به گفته وی، از این تعداد 46 روستا در عرصه مالکیت بنیاد مستضعفان است و 50 روستا در حوزه مناطق جنگی که هرکدام قانون خاص خود را دارند و چهار روستا نیز در شرف انجام سند هستند.

ارسال نظر

سوال: جمع پنج و سه؟ 8

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار