معاون امور اقتصادی استاندار:
ایجاد بازارچههای غیررسمی در مرزهای ایلام در دستور کار است
معاون امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: ایجاد بازارچههای غیررسمی در مرزهای مهران و هلاله شمالی با هدف تقویت تجاری پیلهوری در حال پیگیری و طرحهای توجهی این بازارچهها به وزارت کشور ارسال شده است.
شهریار عباسی در همایش اعطای نشان اقتصادی به فعالان برتر استان اظهار کرد: همچنین مکاتباتی از سوی ایران با طرف عراقی برای راهاندازی مرز چیلات انجام شده است.
وی افزود: امسال وضعیت مراودات تجاری در مرز مهران از یک میلیارد و 161 میلیون دلار به یک میلیارد و 800 میلیون دلار افزایش یافت و مهران رتبه نخست گمرکهای کشور را کسب کرده است.
وی ادامه داد: میانگین وضعیت استان ایلام در حوزههای اشتغال، کاهش شکاف طبقاتی، توزیع عادلانه منابع و امکانات، رشد اقتصادی، مهار تورم و حوزههای دیگر در بین استانهای کشور مطلوب است.
این مسئول با بیان اینکه عمده ارتزاق و درآمدهای پایدار استان ایلام در حوزه کشاورزی و دامپروری است، یادآور شد: در این حوزه سازمان جهاد کشاورزی با ارائه راهکارهایی چون به کارگیری سیستمهای نوین آبیاری، مدیریت بهینه منابع، اصلاح الگوی کشت، استفاده از دانش کارشناسان و دیگر اقدامات باعث افزایش دو برابری بهرهوری تولید در محصولات مختلف کشاورزی شده است.
عباسی اضافه کرد: خشکسالیهای متوالی سالیان اخیر حوزه دام و طیور استان ایلام را تحت تأثیر قرار داد و باعث کاهش یک میلیون راس دام از جمعیت دو میلیون و 400 هزار رأسی در استان شد اما امسال باتوجه به بارش نزولات جوی میزان دام استان ایلام یک میلیون و 700 هزار راس نسبت به پارسال افزایش یافت و در هر دوره دو میلیون قطعه مرغ در استان تولید میشود و صادرات این فرآورده به بازارهای خارجی در دستور کار است.
وی با اشاره به فعالیت سامانه نانینو هم توضیح داد: با شروع به کار سامانه نانینو در نانواییها از قاچاق و عرضه خارج از شبکه پنج هزار تن آرد جلوگیری شده است و 700 واحد نانوایی در استان به این سامانه متصل شده اند و عملکرد آنها نظارت و رصد میشود.
در این جشنواره به هشت نفر از فعالان اقتصادی استان ایلام نشان اقتصاد مقاومتی اعطا و از 22 فعال اقتصادی تجلیل شد.
شناسه خبر 79347