گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:80061

کارخانه منگنز ملکشاهی 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

کارخانه منگنز ملکشاهی 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

سعید رشنوادی در حاشیه بازدید از کارخانه منگنز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه رسانه‌ها تأثیر بسزایی در اقتصاد کشور دارند، اظهار کرد: گفتمان، رصد و پیگیری رسانه‌ها قطعاً در بحث اقتصاد کشور مؤثر است.

وی با بیان اینکه برای نخستین‌بار بعد از انقلاب، سه مجوز سرمایه‌گذار خارجی در دولت سیزدهم در استان ایلام اخذ شده، افزود: یک شرکت روسی در دشت عباس دهلران، با دو میلیارد و756 میلیون دلار در بُعد ذخایر نفتی و زیرزمینی سرمایه گذاری و سبب اشتغال‌زایی شده است، همچنین یک شرکت در شباب که 11/4 میلیون دلار در تولید نوشابه‌های گازدار و انرژی زا نیز سرمایه‌گذاری کرده است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان در ادامه سخنانش گفت: همچنین یک شرکت چینی با موافقت اولیه 6/2 میلیون دلار،که تاکنون مجوز 5/4 میلیون دلار آن را از طریق وزارت اقتصاددریافت شده است.

رشنوادی با تأکید بر اینکه حضور سرمایه‌گذار خارجی در هر جای کشور و هر نقطه‌ای در استان ما مایه برکت است، افزود: حضور شرکت‌های سایر کشورها جهت سرمایه‌گذاری در کشورمان نشان از امنیت بالای ایران اسلامی دارد.

وی با بیان اینکه با حضور چنین شرکت‌هایی فرهنگ کار در جامعه ایجاد می‌شود، گفت: این شرکت‌ها با نظم و انضباط بسیار خوبی کار را پیش می‌برند.

وی در ادامه با اشاره به ایجاد کارخانه منگنز توسط شرکت چینی در شهرستان ملکشاهی گفت: این شهرستان به‌واسطه شرایط جغرافیایی شانس کمی برای سرمایه‌گذاری داشت، اما با تلاش‌های استاندار و مسئولان اقتصادی استان این شرکت در ملکشاهی سرمایه گذاری کرد.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان ایلام با بیان اینکه تمام نیروهای این کارخانه بومی این منطقه استفاده شود، گفت:حضور سرمایه‌گذاران چینی در این شهرستان سبب شده که با شرکت‌های دیگر هم رایزنی و آن‌ها را ترغیب به فعالیت و سرمایه‌گذاری در این شهرستان کنیم.

رشنوادی با بیان اینکه استان ایلام در سطح کشور حرف نخست را در جذب سرمایه‌گذار خارجی دارد، گفت: این مهم سبب شده که وزارت اقتصاد، شهرک‌های صنعتی استان را به‌عنوان پایلوت قرار دهد یعنی به هر سرمایه‌گذار خارجی بعد از مراجعه به سازمان سرمایه‌گذاری وزارت اقتصاد عنوان می‌شودکه بیشترین حجم سرمایه‌گذاری در استان ایلام است که این مهم آن‌ها را ترغیب به حضور جهت سرمایه‌گذاری در این استان می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به پیشرفت 50 درصدی کارخانه منگنز گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان خردادماه این پروژه مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

وی با بیان اینکه در صورت موفقیت فاز دوم 200 نفر اشتغال‌زایی انجام خواهد شد، افزود: این فاز منوط به نبود مشکل برای محیط زیست است.

ارسال نظر

سوال: عدد هفت بعلاوه دو؟ 9

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار