شناسه خبر:84341
1403/4/13 17:50:29

رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی اداره ‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی گفت: تعداد همیاران طبیعت این استان به 10 هزار نفر رسید.

مریم غفوری‌فرد در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تعداد همیاران طبیعت این استان به 10 هزار نفر رسید، افزود: تعداد همیاران طبیعت اداره ‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی تا پایان سال 1402 پنج‌ هزار نفر بود و تا پایان خردادماه امسال دو برابر شد.

وی بیان کرد: همیاران طبیعت در سه سطح مروج، مروج دانش‌آموزی و محافظ گروه‌بندی می‌شوند که همیاران طبیعت دانش‌آموزی تمام مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم را شامل می‌شوند و دانش‌آموزان علاقه‌مند به طبیعت می‌توانند در زمینه ترویج فرهنگ منابع طبیعی فعالیت کنند.

رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی اداره‌ کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی ادامه داد: همیاران طبیعت مروج، شامل تمام علاقه‌مندان و دوست‌داران منابع طبیعی ازجمله دانشجویان، طلاب، اساتید و مدرسین، شوراهای اسلامی، دهیاران و سایر اقشار جامعه هستند که در زمینه ارتقای فرهنگ منابع طبیعی تلاش می‌کنند.

غفوری‌فرد خاطرنشان کرد: همیاران طبیعت محافظ نیز شامل تمام اقشار جامعه به‌خصوص مجریان و بهره‌برداران طرح‌های منابع طبیعی هستند که تمایل به همکاری در کنترل عوامل تخریب و احیای منابع طبیعی را دارند.

وی ترویج فرهنگ منابع طبیعی و جلب مشارکت مردم در امر حفاظت، احیا و توسعه منابع طبیعی را ازجمله اهداف طرح همیاران طبیعت عنوان کرد و گفت: این طرح از طریق سامان‌دهی علاقه‌مندان و دوست‌داران منابع طبیعی، شوراهای اسلامی، دهیاران، بسیجیان و سایر اقشار جامعه در قالب تشکیل همیار طبیعت با نگاه ارتقای سطح دانش و بهره‌گیری از توانمندی‌های آنان در جهت اجرای سیاست‌های منابع طبیعی و آبخیزداری در راستای توسعه، حفاظت و احیای منابع طبیعی اجرا می‌شود.

رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی اداره‌ کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی اظهار کرد: یک‌هزار و 178 نفر از مجموع همیاران طبیعت اداره‌ کل منابع طبیعی استان را محافظان، یک‌هزار و 846 نفر را مروجان و 6 هزار و 977 نفر را مروجان دانش‌آموزی تشکیل می‌دهند.

غفوری‌فرد ضمن بیان اینکه امسال برنامه داریم جذب همیاران طبیعت استان را با جدیت بیشتری دنبال کنیم، خاطرنشان کرد: جذب و آموزش همیاران طبیعت با هدف تقویت سطح دانش و بهره‌گیری از توانمندی‌های آنان و ترویج فرهنگ حفاظت از اراضی طبیعی در جامعه انجام می‌شود و مردم و دوست‌داران طبیعت می‌توانند از طریق سامانه hamyartabiat.frw.ir برای حفاظت و حراست از عرصه‌های طبیعی به‌عنوان همیار طبیعت ثبت‌نام کنند که پس از تکمیل فرآیند ثبت‌نام نسبت به صدور کارت شناسایی و تحویل آن به متقاضیان اقدام می‌شود.


منبع: خبرگزاری ایسنا

شناسه خبر 84341