گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:86529

بازار «لبنیات» کرمانشاه زیر ذره‌بین تعزیرات

بازار «لبنیات» کرمانشاه زیر ذره‌بین تعزیرات

قهرمان شاهی با اشاره به افزایش اخیر قیمت شیرخام، گفت: این احتمال وجود دارد با افزایش قیمت شیر خام، برخی افراد متخلف نیز قیمت انواع محصولات لبنی را خودسرانه افزایش دهند، از همین رو نظارت بر بازار لبنیات را از 25 شهریور تشدید کردیم و این تشدید نظارت‌ها تا 15 مهر ادامه دارد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه اظهار کرد: این نظارت‌ها از محل درب کارخانه آغاز شده و تا زمانی‌که محصولات به دست مصرف کننده نهایی برسد، ادامه خواهد داشت. کارخانجات تولید محصولات لبنی نیز به صورت مستمر رصد می‌شوند و حق افزایش خودسرانه قیمت‌ها را ندارند.
شاهی خاطرنشان کرد: گشت مشترکی با همکاری جهاد کشاورزی، اداره کل صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و... برای این منظور تشکیل شده و بازار لبنیات استان را هر روز رصد خواهند کرد.
وی هدف از تشدید نظارت‌ها را جلوگیری از ایجاد التهاب در بازار لبنیات و مقابله با هرگونه تخلف خصوصا کم‌فروشی و گرانفروشی اعلام کرد.
اخیرا قیمت شیر خام درب گاوداری از کیلویی 15 هزار تومان به کیلویی 18 هزار و 100 تومان افزایش یافته است.
ارسال نظر

سوال: تعداد چشم انسان؟ 2

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار