گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:90069

حمایت از دانش‌بنیان‌ها آینده کرمانشاه را می‌سازد

حمایت از دانش‌بنیان‌ها آینده کرمانشاه را می‌سازد

حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری، نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه طی بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مجتمع نوآوری پارک علم و فناوری کرمانشاه، ضمن قدردانی از دستاوردهای این مجموعه‌ها، اظهار کرد: به برکت وجود نیروهای متعهد و متخصص، کشور در مسیر پیشرفت و تعالی گام‌های ارزنده‌ای برداشته در عرصه‌های دانش‌بنیان حضوری پررنگ داشته و دستاوردهایی ارزشمند خلق کرده‌اند.
وی ادامه داد: محصولات تولیدشده توسط این مجموعه‌ها، نه‌تنها قابلیت رقابت با نمونه‌های خارجی را دارند، بلکه در برخی موارد، در زمره محصولات برتر جهانی قرار گرفته‌اند و این افتخار بزرگی برای کشور است.
نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه تصریح کرد: نقش نهادهایی همچون جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری استان کرمانشاه در حمایت از این دستاوردها بسیار برجسته است. وی افزود: این نهادها با تلاش‌های مستمر خود، زمینه ظهور و شکوفایی ظرفیت‌های علمی و دانش‌بنیان جوانان استان را فراهم کرده و موفق به تحقق بخشیدن به استعدادهای برجسته‌ای شده‌اند.
حجت‌الاسلام حبیبی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی و مسئولان مربوطه، با تقویت حمایت‌های خود، زمینه توسعه فعالیت‌های این مجموعه‌ها را بیش از پیش فراهم کنند. این تلاش‌ها می‌تواند علاوه بر افزایش اشتغال و تولید داخلی، موجب تحکیم جایگاه استان کرمانشاه در مسیر رشد و پیشرفت کشور شود.
برچسب ها:
ارسال نظر

سوال: پنج منهای دو؟ 3

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار