رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان در پاسخ به گلایهمندی برخی مراجعان به بیمارستان کودکان اکباتان درباره ازدحام و شلوغی این بیمارستان گفت: این مکان با کمبود پزشک مواجه نیست، بلکه بدسلیقگیهایی از گذشته بوده است که درصدد رفع آنها هستیم.

بهروز کارخانهای روز شنبه اظهار کرد: بیمارستان کودکان اکباتان بهعنوان بزرگترین بیمارستان فوق تخصصی غرب کشور بهرهبرداری شده، درحالی که اطلاعات کافی درباره ظرفیت این بیمارستان ارائه نشد.
وی اضافه کرد: 24 متخصص در این بیمارستان جهت فعالیتهای حوزه بستری حضور دارند و برای مراجعان به بخش اورژانس، کارهای اولیه توسط پزشک عمومی صورت میگیرد که درصورت نیاز، بهمنظور بستری ارجاع میشوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان همچنین ادامه داد: فضای پیشبینیشده برای اورژانس این بیمارستان بسیار کوچک است و ازدحام بیماران و همراهان آنها موجب انتقال بیماریها در این محیط میشود.
وی ادامه داد: کمبود فضا در اورژانس این بیمارستان موجب تنش بین مراجعان و کادر درمان نیز میشود.
کارخانهای همچنین اضافه کرد: قرار است سایهبان پیشبینیشده در جلوی اورژانس که محل توقف آمبولانسهای بیمارستان اکباتان است، به فضای اورژانس اضافه شود تا بتوان از این طریق بخشی از کمبود مکان برای حضور بیماران را رفع کرد.
وی بیان کرد: برخی از مراجعان به بخش اورژانس بر این باور هستند که بیمار آنها توسط پزشک فوق تخصص و متخصص باید ویزیت شود، درحالی که ابتدا باید بیمار توسط پزشک عمومی معاینه شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: بارها تأکید شده که تنها در بیمارستان کودکان اکباتان مراجعان ویزیت نمیشوند، بلکه در دیگر بیمارستانها نیز کودکان معاینه و مداوا میشوند.
کارخانهای افزود: بیشتر افراد درصورت مشاهده علائم بیماری در فرزندشان، به بیمارستان کودکان اکباتان مراجعه میکنند و این شلوغی و ازدحام برخی مواقع موجب زمانبر شدن ویزیت و مداوای کودکان در این بیمارستان میشود.
وی اظهار کرد: از سوی دیگر رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال موجب خلوت شدن کلینیک پاستور و مطبها شده که در این خصوص باید تمهیدات لازم اندیشده شود.
بیمارستان اکباتان با 272 تخت بیمارستانی، دارای 6 طبقه درمانی، دو طبقه برای دستیاران و سه طبقه الحاقی جهت مباحث اداری است؛ همچنین این بیمارستان دارای 188 تخت بستری عادی، 27 تخت ایزوله،27 تخت اورژانس، 18 تخت «ان.آی.سی.یو 1»، 6 تخت «ان.آی.سی.یو 2»، 14 تخت پیآیسییو و 9 تخت سیسییو است.
بیمارستان اکباتان دارای دو ساختمان بوده که ساختمان جدید و الحاقی بهمنظور پیشبرد کارهای اداری و درمانگاه بیمارستانی برای ویزیت و ساختمان بعدی جهت کارهای درمانی و بستری طراحی شده است.
مرکز آموزشی، درمانی و پژوهشی اکباتان دارای هفت اتاق عمل و چهار بخش ویژه، ان،آی.سی، زنان و سی.سی.یو است و همچنین یکی از مجهزترین و بهروزترین اتاقهای عمل جهان را دارد.
شناسه خبر 91423