شناسه خبر:91911
1403/11/18 16:27:00

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت‌: عدم حمایت بانک‌های عامل از بخش تولید، واسطه‌گری و وجود دلالان، عدم اعتماد متقابل، عدم شناخت از منابع تولیدی و ترویج شغل‌های کاذب از مهم‌ترین چالش‌های حوزه اشتغال و تعاون در استان است.


فرزاد پیشکاری صبح امروز در جلسه هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون در سنندج در حال برگزاری است، اظهار کرد: حمایت و توجه به حوزه تعاون و ایجاد بسترهای مناسب برای توسعه این بخش مهم اقتصادی یکی از مؤثرترین راه‌های رونق اقتصادی و افزایش تولید و اشتغال در شرایط کنونی کشور است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر دو هزار و 32 تعاونی‌های فعال با 185 هزار نفر عضو در حوزه‌های مختلف در استان فعال هستند و زمینه اشتغال بیش از 18 هزار نفر را در این استان فراهم کرده‌اند.
به گفته مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، بود فرهنگ کار مشارکتی و گروهی، واسطه‌گری و وجود دلالان، عدم اعتماد متقابل، عدم شناخت از منابع تولیدی، ترویج شغل‌های کاذب و عدم حمایت بانک‌های عامل از بخش تولید از مهم‌ترین چالش‌های بخش اشتغال به‌ویژه در بخش تعاون در استان است.
پیشکاری با بیان اینکه 70 درصد جمعیت استان مخاطب اداره کل تعاون هستند، گفت: جامعه کارگری کردستان بیش از 230 هزار نفر است که به احتساب خانوار خود حدود 700 هزار نفر را در بر می‌گیرد.
وی افزود: جوانان جویای مهارت در حوزه فنی حرفه‌ای از جمعیت مرتبط با این اداره کل هستند و در حوزه بهزیستی نیز 80 نوع خدمت به جامعه هدف ارائه می‌شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با تأکید بر اینکه 33 هزار نفر کردستانی عضو صندوق بازنشستگان کشوری هستند، اضافه کرد: بر اساس آمار 58 هزار کارگر ساختمانی در استان فعالیت می‌کنند و خوشبختانه با همراهی خوب تشکل‌های کارگری با این اداره کل در سه سال اخیر کوچک‌ترین تنشی در حوزه کارگری در کردستان نداشته‌ایم.
پیشکاری افزود: با آموزش‌های لازم و توسعه و ترویج فرهنگ تعاون در جامعه می‌توان به ایجاد سهم 25 درصدی تعاون از اقتصاد کشور امیدوار بود.

شناسه خبر 91911