شناسه خبر:92078
1403/11/23 17:46:00

فرمانده انتظامی شهرستان اسدآباد گفت: از یک دستگاه خودرو 405 چهار هزار و 393 عدد مواد محترقه دست‌ساز کشف شد.


سرهنگ مصیب شاهملکی با بیان اینکه از یک دستگاه خودرو 405 چهار هزار و 393 عدد مواد محترقه دست‌ساز کشف شد، در تشریح این خبر اظهار کرد: مأموران دایره مبارزه با قاچاق کالا وارز پلیس آگاهی حین کنترل خودروهای عبوری، به یک دستگاه خودرو 405 مشکوک شدند و آن را متوقف کردند.
وی افزود: در بازرسی از خودرو مواد محترقه دست‌ساز به ارزش یک میلیارد و 500 میلیون ریال کشف شد که ضمن توقیف خودرو، راننده دستگیر و به مقر پلیس آگاهی منتقل شد.
این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: متهم با تشکیل پرونده به اداره تعزیرات حکومتی شهرستان معرفی شد.
سرهنگ شاهملکی در ادامه با اشاره به سایر عملکرد رده‌های تابعه در روز گذشته، اظهار کرد: علاوه‌بر دستگیری دو سارق معابر، یک خُرده‌فروش و سه نفر به‌دلیل ارتکاب به سایر جرایم دستگیر و مقادیری انواع مواد مخدر کشف و سه دستگاه خودروی مزاحم و متخلف توقیف و روانه پارکینگ شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان در خاتمه ضمن قدردانی از مشارکت شهروندان در تولید امنیت، از آنان خواست که موارد مشکوک را از طریق فوریت پلیس 110 اطلاع دهند.

شناسه خبر 92078