رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر گفت: به دنبال اجرای دستور مقامات قضائی مبنی بر نظارت بر فعالیت تأسیسات گردشگری و برخورد با واحدهای بدون مجوز، دو واحد اقامتی غیر مجاز در این شهرستان شناسایی و پلمب شد.

ابراهیم جلیلی روز دوشنبه با بیان اینکه به دنبال اجرای دستور مقامات قضائی مبنی بر نظارت بر فعالیت تأسیسات گردشگری و برخورد با واحدهای بدون مجوز دو واحد اقامتی غیر مجاز در این شهرستان شناسایی و پلمب شد، اظهار کرد: پلمب این دو واحد اقامتی در قالب گشت مشترک با همکاری نیروی انتظامی و کارشناسان اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی انجام شد.
وی افزود: این واحدها بدون گرفتن مجوزهای قانونی و عدم رعایت ضوابط مربوطه، اقدام به ارائه خدمات اقامتی کرده بودند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر اظهار کرد: هدف از این نظارتها، حفظ امنیت و سلامت گردشگران و ارتقای کیفیت خدمات اقامتی در این شهرستان است و هرگونه فعالیت اقامتی بدون دریافت مجوز رسمی از این اداره، غیر قانونی است و با متخلفان برابر مقررات برخورد خواهد شد.
جلیلی ضمن تأکید بر نقش تأثیرگذار شهروندان در شناسایی واحدهای غیر مجاز، از مردم خواست درصورت مشاهده هرگونه فعالیت غیر مجاز واحدهای اقامتی، موضوع را به اداره میراث فرهنگی اطلاع دهند تا بتوانیم محیطی امن را در اختیار گردشگران قرار دهیم.
وی با اشاره به اینکه نظارت بر مراکز اقامتی و تأسیسات گردشگری این شهرستان بهصورت مستمر در دستور کار است، ادامه داد: عدهای از افراد بدون مجوزهای لازم نسبت به تبلیغات در فضای محیطی و فضای مجازی برای اقامت مسافران و گردشگران در منازل مسکونی اقدام میکنند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر گفت: این درحالی است که هر مرکز اقامتی، سوئیت اجارهای و منزلی که بدون مجوز نسبت به اقامت مسافران اقدام کند، غیر قانونی و غیر مجاز است.
جلیلی با بیان اینکه مراکز اقامتی برای رفاه و امنیت مسافران و گردشگران زیر نظر میراث فرهنگی و ازنظر امنیتی زیر نظر اداره اماکن است، ابراز کرد: ما بهطور مستمر بر تأسیسات گردشگری، مراکز اقامتی، دفاتر خدماتی و تورهای گردشگری نظارتهای لازم را انجام میدهیم.
وی یادآور شد: درحال حاضر 14 مرکز اقامتی شامل هتل، هتلآپارتمان، مُتل، میهمانپذیر، سه اقامتگاه بومگردی و خانهمسافر در این شهرستان زیر نظر میراث فرهنگی و دارای مجوزهای لازم هستند که اطلاعات هر مسافر و گردشگر ضمن ورود به این مراکز ثبت و امنیت آنها تأمین میشود.
جلیلی با تأکید بر اینکه این مراکز با ظرفیت 400 تخت و 100 سوئیت زیر نظر میراث فرهنگی هستند، گفت: مسافران و گردشگران باید برای اقامت از مراکز مجاز استفاده کنند.
تاکنون بیش از 340 اثر تاریخی در شهرستان ملایر شناسایی شده که از این تعداد بیش از 200 اثر در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
شناسه خبر 94252