گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:94471
با حضور وبیناری رئیس جمهور:

6 ایستگاه هواشناسی در کردستان به بهره‌برداری رسید

6 ایستگاه هواشناسی در کردستان به بهره‌برداری رسید
همزمان با سراسر کشور و با حضور وبیناری رئیس جمهور 6 ایستگاه هواشناسی روز شنبه در نقاط مختلف استان کردستان به بهره‌برداری رسید و تعداد ایستگاه‌های استان به 118 مورد افزایش یافت.
مدیرکل هواشناسی کردستان در این رابطه با بیان اینکه مراسم بهره‌برداری از این ایستگاه‌ها با حضور رئیس سازمان هواشناسی کشور در مریوان برگزار شد، اظهار کرد: دو مورد از ایستگاه‌های بهره‌برداری‌شده ایستگاه اقلیم‌شناسی بود که در باغان مریوان و سراب شهرک دهگلان افتتاح شد.
رحیم صدیقی افزود: چهار مورد دیگر ایستگاه باران سنجی خودکار بود که دو مورد آن در وینسار و دلبران قروه و دو مورد در روستاهای بوالحسن و «بلکه» شهرستان بانه به بهره‌برداری رسید.
وی با بیان اینکه برای بهره‌برداری از این ایستگاه‌ها 135 میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات ملی و استانی هزینه شده است، یادآور شد: با بهره‌برداری از این ایستگاه‌ها، تعداد ایستگاه‌های هواشناسی در کردستان به 118 مورد رسید.
ارسال نظر

سوال: پرنده‌ای سریع؟ shahin

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار