گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:94643

تاکید استانداری کرمانشاه در آبگیری فوری سد قشلاق

تاکید استانداری کرمانشاه در آبگیری فوری سد قشلاق
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه با تأکید بر اهمیت تأمین آب شرب شهرها، خواستار تسریع در آبگیری سد قشلاق شد و از شرکت آب منطقه‌ای خواست تا مشکل مالکیت این سد را هرچه سریعتر تعیین تکلیف کند. وی همچنین به لزوم پیگیری اعتبارات پروژه‌های تأمین آب شرب در استان اشاره کرد.
طهماسب نجفی روز یکشنبه در جلسه شورای حفاظت و سازگاری با کم آبی استان کرمانشاه، تأمین آب شرب را اولویت اصلی شهرها و روستاهای استان دانست و بر لزوم حل و فصل مسائل مربوط به سد قشلاق تأکید کرد. وی اشاره کرد که این سد با بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی آماده بهره‌برداری و آبگیری است.
نجفی همچنین به طرح حفاری چاه برای تأمین آب شرب شهر روانسر و روستاهای اطراف آن اشاره کرد و خواستار بررسی مسائل حقوقی و مالکیتی قبل از انجام پروژه‌ها شد. وی به کاهش بارندگی‌ها در سال جاری اشاره کرد و خواستار اقدامات لازم برای امحاء خزانه‌های برنج قبل از کاشت شد.
وی تأکید کرد که پیگیری اعتبارات طرح‌های مطالعات زیست محیطی برای تأمین آب شرب شهرهای مختلف استان ضروری است و در صورت عدم پیگیری، تخصیص بودجه به تأخیر خواهد افتاد. همچنین، از شرکت آب منطقه‌ای خواست تا به صورت مستمر وضعیت طرح سردسیر استان را گزارش دهد.
فرماندار شهرستان صحنه نیز به کمبود آب شرب اشاره کرد و گفت که 70 درصد آب شرب شهر از چاه‌ها تأمین می‌شود. او خواستار بهره‌برداری سریع‌تر از سد قشلاق شد و معارضات مربوط به اراضی وقفی را مانع اصلی بهره‌برداری دانست.
فرماندار روانسر نیز خواستار تغییر جانمایی حفاری چاه آب شرب شهر روانسر برای حل مشکل تنش آبی 14 روستای اطراف شد. همچنین، سرپرست شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه به اقدامات حفاظتی این شرکت برای منابع آبی اشاره کرد و از مسدود کردن چاه‌های غیرمجاز به عنوان اولویت اصلی نام برد.
وی همچنین از شناسایی 80 حلقه چاه غیرمجاز جدید خبر داد و از همکاری نهادهای مختلف برای انسداد این چاه‌ها خبر داد. در ادامه، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه به نیاز 200 میلیارد تومانی برای پروژه انتقال آب شرب به سومار اشاره کرد و خواستار همکاری شهرداری برای حفاری خط انتقال لوله در این پروژه شد.
ارسال نظر

سوال: عدد شش ضربدر دو؟ 12

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار