شناسه خبر:94868
1404/3/21 18:40:00

مدیرعامل هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی (هگتا) گفت: نقش‌آفرینی بخش خصوصی، کلید تحول گردشگری پزشکی کشور است.

علیرضا تابش در نمایشگاه گردشگری سلامت که در محل نمایشگاه بین‌المللی استان همدان برگزار شد، بر ضرورت توسعه خدمات زنجیره‌ای در صنعت گردشگری و تمرکز بر گردشگری پزشکی به‌عنوان راهبرد کلیدی این مجموعه تأکید کرد.
* هگتا، بزرگ‌ترین زنجیره گردشگری کشور
وی با اشاره به جایگاه هلدینگ هگتا به‌عنوان بزرگ‌ترین مجموعه گردشگری کشور، اظهار کرد: این هلدینگ با 6 شرکت زیرمجموعه، شامل زنجیره هتل‌های پنج‌ستاره هما، شرکت حمل‌ونقل ریلی رجا، شرکت سرمایه‌گذاری هتل‌های ایران‌گردی و جهان‌گردی (مانند مجموعه علی‌صدر)، آژانس بین‌المللی تأمین، شرکت توریستی آبادگران ایران و شرکت توریستی دهکده ساحلی انزلی، نقش محوری در صنعت گردشگری ایران ایفا می‌کند.
تابش افزود: هدف ما ارائه خدمات زنجیره‌ای به گردشگران است.
* گردشگری پزشکی، اولویت راهبردی هگتا
مدیرعامل هگتا با بیان اینکه گردشگری پزشکی از زمستان سال گذشته به‌عنوان یک راهبرد اصلی در دستور کار قرار گرفته است، ابراز کرد: ما در بهمن‌ماه سال گذشته همایشی با عنوان گردشگری سلامت و سرمایه‌گذاری برای گردشگری شهرهای اروند در تهران برگزار کردیم و اکنون تمرکز ویژه‌ای بر توسعه زیرساخت‌های درمانی، رفاهی و حمل‌ونقل در استان‌های مرزی مانند خوزستان داریم.
تابش ادامه داد: سالانه هزاران گردشگر عراقی به شهرهایی مانند آبادان و خرمشهر سفر می‌کنند و نیازمند خدمات جامع گردشگری پزشکی هستیم.
وی در ادامه با اشاره به سفر خود به همدان و دیدار با مسئولان استانی، گفت: استان همدان با پیشینه تمدنی غنی، طبیعت بکر و وجود دانشمند بزرگی مانند ابوعلی‌سینا، ظرفیت زیادی برای جذب گردشگران پزشکی دارد.
مدیرعامل شرکت هگتا افزود: ما در این سفر با استاندار، شهردار و اتاق بازرگانی همدان گفت‌وگو خواهیم کرد تا با همکاری بخش خصوصی، برنامه‌های عملیاتی برای توسعه این حوزه طراحی کنیم.
* لزوم همکاری دستگاه‌های اجرایی برای تحقق درآمد 6 میلیارد دلاری پیش‌بینی‌شده
وی با اشاره به هدف برنامه توسعه هفتم توسعه کشور مبنی بر کسب 6 میلیارد دلار درآمد ارزی از گردشگری، خاطرنشان کرد: تحقق این هدف نیازمند همگرایی تمام نهادهای اجرایی، اتاق‌های بازرگانی، مراکز درمانی و فعالان بخش خصوصی است.
وی خاطرنشان کرد: حضور هگتا در نمایشگاه‌هایی مانند نمایشگاه گردشگری سلامت، فرصتی برای ایجاد همکاری‌های جدید و معرفی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری است.
* دعوت از بخش خصوصی برای مشارکت فعال
مدیرعامل هگتا در پایان سخنان خود با تأکید بر نقش تسهیل‌گری دولت و مشارکت بخش خصوصی، گفت: اعتقاد راسخ داریم که بخش خصوصی واقعی باید با عشق به میهن وارد این عرصه شود. آژانس‌ها، مراکز اقامتی، درمانی و سرمایه‌گذاران خصوصی می‌توانند با برنامه‌ریزی دقیق، گردشگری پزشکی را به یکی از منابع درآمدی پایدار کشور تبدیل کنند.

شناسه خبر 94868