شناسه خبر:94875
1404/3/22 14:49:00

کارشناس پزشکی هسته‌ای بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) با بیان اینکه بیماران خارجی به دنبال کیفیت بالا، هزینه پایین و خدمات سریع هستند، گفت: بهره‌گیری از فناوری‌های نوین مانند بلاکچین، دیجیتال تویین و چت‌بات‌ها، می‌تواند اطمینان بیماران را افزایش دهد و مسیر انتخاب مقصد درمانی را برای آن‌ها شفاف‌تر کند.

حدیث فیضی در پنل تخصصی «هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین در گردشگری سلامت» در جریان سومین کنفوبیشن گردشگری سلامت در همدان که در سالن همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد، با بیان اینکه بیماران خارجی به دنبال کیفیت بالا، هزینه پایین و خدمات سریع هستند، ابراز کرد: بهره‌گیری از فناوری‌های نوین مانند بلاکچین، دیجیتال تویین و چت‌بات‌ها، می‌تواند اطمینان بیماران را افزایش دهد و مسیر انتخاب مقصد درمانی را برای آن‌ها شفاف‌تر کند.
این مقام مسئول با اشاره به نگاه ارائه‌دهندگان خدمات درمانی به گردشگری سلامت، اظهار کرد: از دید آن‌ها جذب بیماران خارجی علاوه‌بر درآمدزایی، پرستیژ بین‌المللی نیز به همراه دارد و در مقابل بیماران نیز انتظار دارند به درمانی با کیفیت بالا، زمان انتظار کوتاه و هزینه مناسب دسترسی داشته باشند.
وی افزود: علاقه‌مندی به بهره‌گیری از فناوری‌های جدید در حوزه سلامت روزبه‌روز درحال افزایش است و نمونه‌هایی از آن را می‌توان در کشورهای مختلف مشاهده کرد.
فیضی با اشاره به تجربه کشور برزیل در این زمینه، گفت: در این کشور برای پاسخ به نیازهای اورژانسی، یک چت‌بات طراحی شده که به بیماران براساس اولویت درمانی نوبت‌ می‌دهد؛ همچنین تشخیص بیماری‌های قلبی با تکیه بر فناوری، با موفقیت انجام شده است.
وی با بیان اینکه بیماران بین‌المللی اغلب نگران محدودیت‌های درمانی در کشور خود هستند، اظهار کرد: باید بتوانیم از طریق پلتفرم‌های دیجیتال این بیماران را راهنمایی کنیم تا با بارگذاری اطلاعات درمانی خود، پیشنهادهای مختلف را از کشورهای گوناگون، دریافت و درنهایت تصمیم بگیرند که به کدام کشور برای درمان سفر کنند.
این کارشناس حوزه سلامت ادامه داد: زمانی که بیمار به کشور مقصد رفت و فرآیند درمان انجام شد، به کشور خود بازمی‌گردد و دیگر دسترسی به پزشک خود ندارد، اما با استفاده از فناوری‌هایی مانند بلاکچین و دیجیتال تویین، می‌توان نگرانی‌های بیماران را درباره پیگیری‌های بعدی برطرف کرد.

شناسه خبر 94875