گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:95235

وقف زمین برای تکمیل مرکز جامع سرطان همدان

وقف زمین برای تکمیل مرکز جامع سرطان همدان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: هم‌زمان با روز عاشورا و عزاداری برای سید و سالار شهیدان، خیر نیک‌اندیش حاج‌وجیه‌الله صفری برای تکمیل مرکز جامع درمان سرطان همدان زمینی به وسعت یک‌هزار متر مربع وقف کرد.
بهروز کارخانه‌ای روز دوشنبه با بیان اینکه هم‌زمان با روز عاشورا و عزاداری برای سید و سالار شهیدان خیر نیک‌اندیش حاج‌وجیه‌الله صفری برای تکمیل مرکز جامع درمان سرطان همدان زمینی به وسعت یک‌هزار متر مربع وقف کرد، ابراز کرد: هم‌زمان با عاشورای حسینی و در مراسم عزاداری حسینی در مسجد جامع کرفس، خیری یک‌هزار متر زمین مسکونی برای تکمیل مرکز جامع درمان سرطان همدان وقف کرد.
وی از خیران نیک‌اندیش خواست به صف نهضت تکمیل یکی از بزرگ‌ترین مراکز درمان سرطان در ایران بپیوندند.
مدیر اجرایی مرکز جامع سرطان همدان نیز بیان کرد: این مرکز در زمینی با زیربنای 24 هزار متر مربع در هشت طبقه و با پیش‌بینی 217 تخت در دست اجرا بوده که تاکنون یک‌ونیم طبقه آن تکمیل شده است.
مجید حیدری با بیان اینکه رسالت این مرکز غربالگری و درمان بیماران سرطانی است، اضافه کرد: هم‌اکنون در یک‌ونیم طبقه مرکز جامع سرطان خدمات پرتودرمانی، شیمی‌درمانی، سی‌تی‌اسکن و ویزیت در درمانگاه به مراجعان ارائه می‌شود.
وی ادامه داد: روزانه 20 نفر به‌طور میانگین در بخش رادیوتراپی، 30 بیمار در بخش شیمی‌درمانی و 100 بیمار در درمانگاه پذیرش و ویزیت می‌شوند.
مدیر اجرایی مرکز جامع سرطان همدان اظهار کرد: این مرکز به دو دستگاه شتاب‌دهنده پرتو‌درمانی به همراه تجهیزات وابسته به آن ازجمله دزیمتری و دستگاه سی‌تی سیمولاتور (ابزاری پیشرفته در زمینه پرتودرمانی سرطان) مجهز شده است و پت اسکن (تصویربرداری پزشکی برای تشخیص و ارزیابی انواع مختلف سرطان‌ها) نیز خریداری شده و درحال پیش‌بینی فضا برای نصب و راه‌اندازی آن هستیم.
حیدری بیان کرد: بخش شیمی‌درمانی دارای هشت تخت سرپایی فعال است و روزانه چهار پزشک متخصص بیماران را در بخش درمانگاه مرکز جامع سرطان ویزیت می‌کنند.
ارسال نظر

سوال: کوچک‌ترین سیاره؟ Atarod

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار