گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:96043

درخشش دوومیدانی‌کاران نوجوان کرمانشاهی در رقابت‌های قهرمانی کشور

درخشش دوومیدانی‌کاران نوجوان کرمانشاهی در رقابت‌های قهرمانی کشور
تیم دوومیدانی نوجوانان استان کرمانشاه در مسابقات قهرمانی کشور در مشهد مقدس موفق به کسب چهار نشان رنگارنگ شدند.
رئیس هیات دوومیدانی استان کرمانشاه روز دوشنبه اظهار کرد: مسابقات دو و میدانی قهرمانی نوجوانان پسر کشور با حضور 171 ورزشکار از استان‌های مختلف کشور و با هدف انتخاب ترکیب تیم ملی نوجوانان برای اعزام به بازی‌های جوانان زیر 17 سال آسیا (2025 بحرین) در ورزشگاه دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
احمد روشن‌زاده افزود: برای شرکت در این مسابقات که پنجم و ششم مردادماه برگزار شد تیم نوجوانان پسر استان در قالب یک تیم پنج نفره اعزام شدند.
وی اضافه کرد: در این دوره از مسابقات تیم کرمانشاه موفق به کسب سه نشان نقره و یک نشان برنز شد و یکی از ورزشکاران تیم کرمانشاه به نام علیرضا سورنی نیز به دلیل رکوردهای خوبی که به دست آورد به اردوی آمادگی تیم ملی نوجوانان کشور برای مسابقات قهرمانی آسیا که شهریورماه امسال در بحرین دعوت شد.
روشن‌زاده گفت: با اعلام فدراسیون دوومیدانی مبنی بر اینکه دوومیدانی کارانی که دارای رکوردهای خوبی در این رقابت‌ها بودند جواز شرکت در مسابقات قهرمانی جوانان را نیز برای ارتقای رکوردهای خود دارند 2 ورزشکار تیم نوجوانان استان نیز به همراه تیم جوانان به مسابقات قهرمانی کشور اعزام خواهند شد.
رئیس هیات دوومیدانی استان کرمانشاه اضافه کرد: مسابقات دوومیدانی جوانان قهرمانی کشور در 2 بخش دختران و پسران به مدت چهار روز در شیراز برگزار خواهد شد که مسابقات دختران 16و 17 و مسابقات پسران نیز 19 و 20 مرداد برگزار می‌شود.
روشن‌زاده ادامه داد: تیم پسران و دختران هر کدام با پنج ورزشکار و یک مربی به این مسابقات اعزام خواهند شد.
وی تاکید کرد: هم اکنون از استان کرمانشاه 10 نفر در تیم‌های رده‌های سنی مختلف تیم ملی عضویت دارند که در بخش دختران 2 نفر که جزو رکورداران این رشته در کشور نیز محسوب می‌شود حضور دارند.
ارسال نظر

سوال: رنگ برگ‌ها؟ Sabz

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار