گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:98220

اختصاص 9 میلیارد تومان اعتبار برای رونق گردشگری سیروان

اختصاص 9 میلیارد تومان اعتبار برای رونق گردشگری سیروان
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام، از اختصاص 9 میلیارد تومان اعتبار به بخش خصوصی و فعالیت 15 واحد بوم‌گردی در شهرستان سیروان خبر داد و گفت: این اقدامات در راستای رونق گردشگری و تقویت اقتصاد محلی انجام می‌شود.
فرماندار سیروان، در نشست بررسی وضعیت گردشگری شهرستان که با حضور مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام در دفتر فرماندار برگزار شد، گفت: توسعه صنعت گردشگری نقش بسزایی در رونق اقتصادی دارد و سیروان با برخورداری از آثار تاریخی، جاذبه‌های طبیعی و فرهنگی متنوع، می‌تواند به یکی از مقاصد برجسته گردشگری استان و کشور تبدیل شود.
باقر عالمی افزود: تحقق این هدف مستلزم همکاری و حمایت همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی است و اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان باید با ارائه راهکارهای کارشناسی و تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری، مسیر توسعه این بخش را هموار سازد.
وی با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در راستای بهبود زیرساخت‌های گردشگری ادامه داد: با حمایت اداره‌کل میراث فرهنگی، مسیر دسترسی به تنگه تاریخی و تفریحی سازبن به شکل مطلوبی اصلاح شده و انتظار می‌رود با تکمیل روشنایی معابر، این منطقه به یکی از قطب‌های گردشگری شاخص شهرستان تبدیل شود.
فرماندار سیروان خاطرنشان کرد: روستاهای شهرستان از ظرفیت بالقوه گردشگری برخوردارند و لازم است با برنامه‌ریزی هدفمند و جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، زمینه بهره‌برداری اصولی از این فرصت‌ها فراهم شود.
در ادامه این نشست، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام، با ارائه گزارشی از عملکرد این اداره‌کل در شهرستان سیروان گفت: روستای تاریخی و هدف گردشگری سرابکلان در اولویت برنامه‌های توسعه‌ای قرار گرفته و اعتبار لازم برای سنگ‌فرش معابر آن اختصاص یافته است.
فرزاد شریفی افزود: طرح مطالعاتی منطقه گردشگری چم‌شیر در حال بررسی است و اداره‌کل آمادگی دارد منطقه میان‌تنگ کارزان را به بخش خصوصی واگذار کند تا زمینه حضور سرمایه‌گذاران و ایجاد زیرساخت‌های گردشگری فراهم شود.
وی ادامه داد: هم‌اکنون 15 واحد بوم‌گردی فعال در شهرستان سیروان فعالیت دارند و بیش از 9 میلیارد تومان اعتبار در اختیار بخش خصوصی قرار گرفته است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام خاطرنشان کرد: این واحدها با ارائه خدمات اقامتی و تجربه‌های گردشگری سنتی، سهم مهمی در رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی محلی ایفا می‌کنند.
شریفی تصریح کرد: سکو‌سازی و محوطه‌سازی تنگه تاریخی و تفریحی سازبن نیز تا پایان سال به اتمام خواهد رسید و این منطقه به یکی از مقاصد شاخص گردشگری شهرستان تبدیل می‌شود.
ارسال نظر

سوال: تعداد روزهای هفته؟ 7

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار