شناسه خبر:58151
1401/5/4 08:56:35

سپهرغرب، گروه خبر: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه از اختصاص دو هزار و 514 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی با اولویت مناطق کمتربرخوردار به استان خبر داد و گفت: با مدیریت هدفمند و مؤثر و جهت‌دهی صحیح به این منابع ارزشمند، امکان ایجاد 12 هزار و 500 شغل در سال جاری وجود دارد.

«بهزاد باباخانی» روز دوشنبه در نشست بررسی پیشنهادات کارشناسی توزیع اعتبارات استانی جزء دو بند ب تبصره ١6 قانون بودجه سال ١4٠١ که با حضور رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و دستگاه‌های اجرایی عضو در سالن شهید سلیمانی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: سهم استان کرمانشاه از مجموع تسهیلات اشتغال‌زایی بیش از چهار درصد است و به‌صورت میانگین به هر شغل ٢٠٠ میلیون تومان در قالب فعالیت دانش‌بنیان، اشتغال‌های کارگاهی، خُرد و کوچک و تعاونی‌ها اختصاص خواهد یافت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه با بیان اینکه پرداخت تسهیلات تکلیفی تبصره ١6 با اولویت اشتغال‌زایی در مناطق محروم، کم‌برخوردار و انجام فعالیت خلاق و دانش‌بنیان صورت می‌گیرد، تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی با کارشناسی دقیق و مبتنی بر ظرفیت‌ها و تخصص‌های هر شهرستان به‌صورت هدفمند و با نظارت و ارزیابی مستمر باید فرآیندهای تخصیص تسهیلات را به‌منظور ایجاد شغل پایدار رصد و پیگیری کنند.

وی ضمن تأکید بر گسترش آموزش‌های مهارت‌محور به‌عنوان یکی از راهکارهای مؤثر برای اشتغال‌زایی، گفت: با توجه به بررسی صورت‌گرفته در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی توزیع اعتبارات علاوه‌بر نیازسنجی اولیه در دستگاه‌های اجرایی، براساس عملکرد اشتغال ادارات انجام و در شهرستان‌ها نیز شاخص‌های جمعیت و نرخ بیکاری لحاظ می‌شود.

باباخانی به تأکید رهبر معظم انقلاب درخصوص مهارت‌آموزی جوانان و به‌ویژه سربازان اشاره کرد و افزود: توسعه آموزش‌های مهارت‌محور با پشتوانه تسهیلات قرض‌الحسنه مطروحه می‌تواند شرایط لازم را برای ورود جوانان دارای مهارت به بازار کار تسهیل کند و در این زمینه از نیروهای نظامی نیز برای گسترش مهارت‌های اشتغال‌زایی سربازان حمایت خواهیم کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه تأکید کرد: با ابلاغ آیین‌نامه اجرایی درباره جزئیات این تسهیلات تکلیفی نیز اطلاع‌رسانی خواهد شد تا بتوانیم شاهد اقدامات مؤثری برای کاهش نرخ بیکاری باشیم که درصورت تحقق فقط از محل این منابع دو درصد نرخ بیکاری استان کاهش می‌یابد.

باباخانی پیگیری و اولویت نخست استان را در برنامه‌های پیشرفت و توسعه ایجاد اشتغال و حل مشکلات مردم عنوان کرد و گفت: در سفر رئیس‌جمهور مصوب شد برای رفع معضل بیکاری 5٠ ساله استان قرارگاه اشتغال و رفع بیکاری به ریاست معاون اجرایی رئیس‌جمهور تشکیل و مشکل بیکاری استان در سطح ملی برطرف شود که بی‌شک نشان از اهتمام ویژه دولت برای از بین بردن مشکلات فرا روی توسعه استان است.

وی افزود: بسته 6 وجهی شامل راه اندازی پروژه‌های ضربتی اشتغال‌زا که موانع در سطح ملی دارند، رفع مشکلات و موانع سرمایه‌گذاری خارج از اختیار استان، بسته مشوق‌های سرمایه‌گذاری، بسته پیشنهادی سرمایه‌گذاری شرکت‌های وابسته به دولت، بسته مجوزهای اشتغال‌زا مورد نیاز استان و بسته زیرساخت‌های مورد نیاز توسعه اشتغال در استان تهیه و به‌عنوان مطالبه در قرارگاه ملی مطرح خواهد شد.

شناسه خبر 58151