سپهرغرب، گروه خبر: شهردار نهاوند با اشاره به پروژه پارک صخرهای دوخواهران، اعلام کرد: پارک صخرهای منطقه دوخواهران با وسعت 6 هکتار و اعتبار 10 میلیارد تومان، حدود 75 درصد پیشرفت دارد که با هدف احیای بافت فرسوده شهر، تقویت روحیه نشاط اجتماعی و امیدبخشی به زندگی در محلات کمبرخوردار شهر درحال اجرا است.
مجید یوسفینوید ایجاد معابر در مناطق دوخواهران، شیخمنصور و پای قلعه بهمنظور دسترسی این مناطق به خیابانهای اصلی و خروج از بنبست، تأمین امنیت منطقه دوخواهران و چغا، احداث آبشار بهمنظور ایجاد شورونشاط و زیباسازی منطقه، نورپردازی، کاشت گونههای مختلف درختان و گلها، پیادهراه سلامت و غیره را از جزئیات این پروژه عنوان کرد.
وی بیان کرد: عملیات احداث این پارک با کوهبری، خاکبرداری و سنگچین آغاز شده و هماکنون زیرسازی معابر، پیادهراهسازی، دیوارکشی، جدولگذاری و طراحی روشنایی در این پارک توسط شهرداری نهاوند درحال انجام است.
یوسفینوید اضافه کرد: تمامی ماشینآلات راهسازی مورد استفاده در پروژههای شهرداری بهصورت مالکیت بوده که این امر باعث صرفهجویی هزینههای سنگین اجاره ماشینآلات شده است.
وی در ادامه مطرح کرد: پروژه بوستان مشاهیر (قبر آقا) نیز در بلوار شهیدحیدری با اعتباری افزونبر سه میلیارد تومان درحال حاضر 80 درصد پیشرفت دارد و تا پایان فصل کاری به اتمام و بهرهبرداری خواهد رسید.
به گفته یوسفینوید گذشت سالها از ممنوعیت تدفین در این قبرستان و شرایط موجود در این محل که در منطقه مسکونی شهر هم واقع شده است، سبب نارضایتی شهروندان و اهالی محل شده بود که منجر به صدور دستور مقام قضائی مبنی بر ساماندهی منطقه توسط شهرداری شد که هدف آن بهبود محیط شهری و کاربری فضای سبز بوده و شهرداری مکلف به ایجاد فضای سبز و بوستان شد.
شهردار نهاوند خاطرنشان کرد: بوستان مشاهیر بهعنوان مکانی برای معرفی بزرگان و نامآوران تاریخ نهاوند درنظر گرفته شده است تا نشانی برای نسلهای آینده و آشنایی با تاریخ کهن این شهر باشد.
وی در ادامه به پروژه بلوار شهیدترکمان در جاده بروجرد اشاره کرد و گفت: این بلوار با یک میلیارد تومان اعتبار و پیشرفت فیزیکی 50 درصدی پس از سالها با پیگیریهای شهرداری و شورای اسلامی شهر از طریق کمیسیون ماده پنج از کاربری غیر مجاز فضای سبز به تجاری تبدیل شده است.
به گفته یوسفینوید خط کُندرو این بلوار درحال ساخت است و کسانی که در خط تجاری در قطعه دوم و سوم هستند، از طریق تجمیع زمینهای خود با ملکهای بر بلوار تا عمق 50 متر میتوانند درخواست مجوز برای ساخت بدهند.
شهردار نهاوند اضافه کرد: پروژه معبر 30 متری بلوار امام حسین (ع) به خلیج فارس نیز با احتساب تملک، خاکبرداری، خاکریزی و اعتباری افزونبر سه میلیارد تومان، 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی تأکید کرد: این بلوار با ایجاد راه دسترسی شهرک فارابی به بلوار امام حسین (ع) و بلوار خلیج فارس و خروجی راه شیخمنصور و دوخواهران، پای قلعه به پارک صخرهای و بلوار امام حسین (ع)، بنبست و ترافیکها را رفع خواهد کرد.
شهردار نهاوند یادآور شد: همچنین پس از 18 سال تعداد 329 قطعه زمین مربوط به شرکت تعاونی مسکن کارگران شهرداری با پیگیری شهرداری و شورای اسلامی شهر نهاوند تعیین تکلیف شده است.
وی در بخش دیگری اظهار کرد: با توجه به برنامهریزیهای صورتگرفته و پیشبینی مصالح مورد نیاز، شهرداری نهاوند به خودکفایی رسیده و تولیدات کارگاههای شهرداری جوابگوی نیاز شهر بوده و تا پایان سال هم مصالح مورد نیاز را تأمین خواهد کرد.
یوسفینوید تصریح کرد: کارگاه تولید قطعات بتنی شهرداری نهاوند شامل جالیز، جدول در ارتفاعات مختلف، دال بتنی، بلوک سیمانی، سنگ قبر، لولههای بتنی و غیره بوده که خودکفایی در تولیدات را برای شهرداری نهاوند به ارمغان آورده است.
وی ادامه داد: تاکنون حدود چهار هزار و 900 تُن سیمان سهمیه شهرداری دریافت شده که برای تهیه مصالح از معدن شهرداری و راهاندازی کارگاه تولید کفپوش در نقاط مختلف شهر استفاده شده است.
این مقام مسئول با اشاره به کارگاه بلوکزنی قطعات بتنی شهرداری و اثر این کارگاه در کاهش 30 درصدی هزینههای شهرداری، افزود: پیش از این تولید بلوک توسط پیمانکار و بهصورت فهرستبها با مصالح کار انجام میگرفت که حدود 600 هزار متر مربع هزینه در بر داشت، اما با اقدام شهرداری و پیگیریهای انجامشده برای تولید بلوک سیمانی، پروژهها بهصورت امانی انجام میشود و 30 درصد هزینه کاهش پیدا کرده است.
شهردار نهاوند یادآور شد: با هدف تقویت اقدامات و زیرساختها و کاهش هزینهها در مدیریت شهری، شهرداری با راهاندازی نهالستان و گلخانه در تولید کاشت کاج سوزنی به خودکفایی رسیده و طی چند ماه گذشته هشت هزار کاج سوزنی تولید شده و طبق برآورد اولیه این مکان مستعد کاشت 100 هزار اصله درخت تزئینی از طریق کاشت بذر است که منجر به صرفهجویی در هزینههای خرید درخت میشود.
شناسه خبر 69663