گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:76669

برداشت سالانه 7 هزار تن انار از باغات سروآباد

برداشت سالانه 7 هزار تن انار از باغات سروآباد
عباس شریفی اظهار کرد: 430 هکتار باغ انار در شهرستان سروآباد وجود دارد که 400 هکتار آن بارور و 30 هکتار غیربارور است.

وی به برنامه‌ریزی برای بارورکردن انارستان‌های غیربارور اشاره کرد و گفت: به علت متفاوت بودن ارتفاع‌ زمین‌ باغات در شهرستان سروآباد زمان برداشت انار متفاوت و معمولاً از اوایل مهر تا اواسط آبان‌ماه در شهرستان شروع برداشت است.

به گفته وی، در برخی نقاط این شهرستان قبل از بارش باران برداشت انجام و در بعضی روستاها مثل روستای دله‌مرز بعد از بارش برداشت انجام می‌‌گیرد.

سرپرست جهاد کشاورزی سروآباد گفت: برداشت انار در باغات مرغوب این شهرستان به 20 تن در هکتار و متوسط برداشت آن 17 تُن است به صورت میانگین سالانه هفت هزار تن انار در سطح باغات شهرستان سروآباد برداشت و روانه بازار می‌شود.

شریفی با بیان اینکه بیشترین سطح برداشت انار مربوط به روستاهای ژیوار، بلبر، ناو، سلین، دل و دله‌مرز و شهر هورامان است، عنوان کرد: تولید انار به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم برای 800 خانوار شغل ایجاد کرده است.

وی از افزایش دو هزار تن تولید انار در سال‌جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: 65 درصد از انار به‌صورت تازه‌خوری مصرف و 35 درصد هم به فراوردهای مانند رب انار تبدیل می‌شود.

سرپرست جهاد کشاورزی سروآباد تلاش برای ایجاد صنایع تبدیلی در محصولات کشاورزی را از ضرورت‌های این منطقه دانست و گفت: این آمادگی را داریم از سرمایه‌گذارانی که به این بخش ورود می‌کنند حمایت کنیم.

ارسال نظر

سوال: پرنده‌ای سریع؟ shahin

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار