گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:102644
سردار قاآنی:

تشییع امام شهید در عراق خط سرخ خون‌خواهی را پُررنگ‌تر می‌کند

تشییع امام شهید در عراق خط سرخ خون‌خواهی را پُررنگ‌تر می‌کند
فرمانده نیروی قدس سپاه در پیامی نوشت: تشییع امام شهیدمان در عراق، خط سرخ خون‌خواهی را پُررنگ‌تر خواهد کرد.
در متن پیام سردار اسماعیل قاآنی آمده است: مطالبه تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی و برنامه‌ریزی گسترده برای این واقعه تاریخی توسط دولت و ملت عراق، عمق پیوند معنوی دو ملت بزرگ عراق و ایران را به همه جهانیان نشان می‌دهد.
در ادامه این پیام آمده است: حمایت مقام معظم رهبری شهید از مردم بزرگ عراق و به میدان آمدن مرجعیت عزیز، باعث نبرد شهیدسلیمانی در کنار جوانان فداکار عراق با داعش و آمریکای متجاوز شد، تا اینکه ترامپ جنایتکار قهرمان دو ملت را به همراه فرمانده عالی مقام حشدالشعبی ابومهدی المهندس، به شهادت رساند.
فرمانده نیروی قدس سپاه در پیام خود تأکید کرد: تشییع بی‌نظیر پیکر مطهر امام شهیدمان در عراق به مانند تشییع با عظمت شهیدان سلیمانی و ابومهدی، مشت‌های در هم گره‌شده دو ملت دربرابر فتنه‌های آمریکایی را محکم‌تر و خط سرخ خون‌خواهی را پُررنگ‌تر خواهد کرد.
ارسال نظر

سوال: پایتخت هند؟ Dehli

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار