گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:79472

وزرا و مسؤولان دولتی در انتخابات فعالیت سیاسی ندارند

وزرا و مسؤولان دولتی در انتخابات فعالیت سیاسی ندارند

سپهر خلجی در حاشیه امروز هیأت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: وزرا و مسؤولان دولتی در انتخابات مجلس فعالیت سیاسی ندارند.

 

وی با رد فعالیت وزرا و مسؤولان دولتی در انتخابات مجلس، گفت: تاکید رئیس جمهور به اعضای دولت است که این دولت هیچ نماینده و مسؤولی در هیچ تشکل سیاسی ندارد و همه باید کمک کنند انتخابات اسفند با شور و اشتیاق برگزار شود.

 

خلجی با بیان اینکه باید کاری کنیم که چهار دستور مقام معظم رهبری در حوزه انتخابات اجرایی شود، اظهار داشت: دولت ارتباط خوبی با احزاب دارد که نمونه آن نشست مشترک با گروه‌های سیاسی رئیس‌جمهور بود.

 

وی ادامه داد: یکی از اقداماتی که از آن دوری کرده‌ایم، راه‌اندازی احزاب دولت‌ساخته است. در ادوار مختلف به ویژه از اوایل دهه 70 تلاش کردند احزابی را به صورت دولت‌ساخته راه‌اندازی کنند تا احزاب در بخش‌های مختلف قدرت به عنوان حامی دولت وقت، فعالیت کنند و این رویه در دولت‌های بعدی نیز با اسم‌های جدید، استمرار یافت.

 

خلجی بیان کرد: با وجودی که در این دولت از احزاب حمایت کرده‌ایم اما دولت سیزدهم به سمت تشکیل حزب نرفت، زیرا احزاب دولت ساخته را قبول نداریم. این اتفاق، موضوعی کم‌نظیری است که رئیس جمهور چند بار در پشت تریبون رسمی آن را اعلام کرده است.

 

رئیس شورای اطلاع‌رسانی اظهار کرد: دولت صرفاً مجری انتخابات است و هیچ تلاشی برای شکل دادن گروهی که بخواهد برای تداوم کار استفاده کند، انجام نداده است.


منبع: خبرگزاری مهر

ارسال نظر

سوال: رنگ پرچم فرانسه؟ Abi

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار