گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:84184
طی بهار امسال رقم خورد؛

بازدید یک میلیون و 764 هزار نفر از جاذبه‌های گردشگری همدان

بازدید یک میلیون و 764 هزار نفر از جاذبه‌های گردشگری همدان
محسن معصوم‌علیزاده روز یکشنبه از بازدید یک میلیون و 764 هزار نفر از جاذبه‌های گردشگری همدان خبر داد و ابراز کرد: آمار بازدید گردشگران خارجی از جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی این استان در این مدت نیز سه هزار و 786 نفر ثبت شده است.

وی ادامه داد: غار علیصدر با 198 هزار و 292 نفر بازدیدکننده صدرنشین جاذبه‌های گردشگری استان همدان در سه‌ماهه نخست سال جاری قرار داشته است.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان همدان گفت: در شهرستان همدان آرامگاه بوعلی‌سینا با 84 هزار و 260 گردشگر ایرانی و 120 گردشگر خارجی، آرامگاه باباطاهر با 70 هزار و 302 گردشگر ایرانی و 29 گردشگر خارجی در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

معصوم‌علیزاده اظهار کرد: براساس آمارهای ارائه‌شده در این مدت 62 هزار و 426 نفرشب در مراکز اقامتی رسمی شامل هتل، هتل‌آپارتمان، اقامتگاه‌های سنتی، بوم‌گردی، خانه‌مسافرها، زائرسراها، اردوگاه‌ها، پارک‌های ملی، طبیعت‌گردی و مجتمع‌های بین‌ راهی و غیره اسکان یافتند که 6 هزار و 897 نفر از آن‌ها خارجی بودند.

استان همدان با بیش از یک‌هزار و 800 اثر تاریخی طبیعی همواره پذیرای گردشگران داخلی و خارجی است.

آرامگاه حکیم بوعلی‌سینا، آرامگاه باباطاهر، تپه هگمتانه و گنبد علویان، حمام حاج‌آقا تراب نهاوند، خانه لطفعلیان ملایر، خانه مسعودی و آرامگاه میررضی‌الدین آرتیمانی و بقعه حبقوق نبی (ع) از مهم‌ترین آثار تاریخی و باستانی این استان بوده که همه‌ساله مورد بازدید گردشگران نوروزی قرار گرفته است.

سنگ‌نوشته‌های گنجنامه، کلیساهای آنجلی و گریگوری، حمام قلعه، کاروان‌سرای صفوی، آب‌انبارها، خانه‌های قدیمی و باغ نظری در همدان از دیگر آثار تاریخی مورد توجه گردشگران نوروزی استان همدان است.


منبع: خبرگزاری ایرنا

ارسال نظر

سوال: پایتخت مصر؟ GHahere

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار