علیمسعود میدانچی در نشست «باباطاهرشناسی» که به همت کانون ادبی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد همدان برگزار شد، بیان کرد: با وجود اینکه پرویز اذکایی کتاب «باباطاهرنامه» را دارد و محققانی چون آقای دانشور درباره باباطاهر کار کردهاند، اما هنوز جای کار هست و واقعیت این است که ما به دنبالش نیستیم!
وی در ادامه گفت: آقای مشیری شاعر دوستداشتنی وقتی به آرامگاه باباطاهر آمد، گفت زیباترین شعری که در عمرم شنیدهام، این دوبیتی باباطاهر است «نسیمی کز بن آن کاکل آیو، مرا خوشتر ز بوی سنبل آیو/ چو شو گیرم خیالش را در آغوش، سحر از بسترم بوی گل آیو».
میدانچی تصریح کرد: اعضای انجمن تلاش فوقالعادهای برای معرفی این شاعر بزرگ دارند بهطوری که به گواهی اسناد، در هیچ کجای ایران برنامهای نیست که بهصورت منظم و خودجوش روزهای جمعه از ساعت 10 تا 13 به مدت 20 سال برگزار شود.
عضو ارشد انجمن ادبی- هنری باباطاهر همدان گفت: برای پخش اشعار باباطاهر توسط باباطاهرخوانانی که ابیاتش را درست میخوانند، باید در میدان باباطاهر تغییراتی ایجاد شود.
میدانچی مطرح کرد: متأسفانه بعد از سالها فعالیت انجمن، هنوز هم جایی برای گردهمایی هفتگی نداریم و مجبوریم در محل آرامگاه گِرد هم آییم که این امر بهعلت کمبود فضا، گاه مورد اعتراض گردشگران واقع میشود.
میدانچی حضور نمایشگاه ماشین در محوطه آرامگاه باباطاه را متناسب با آن محیط ندانست و اظهار کرد: میشود بازارچه فرهنگ و هنر در این محوطه راهاندازی کرد؛ به مانند چیزی که در هشتبهشت اصفهان قابل مشاهده است.
عضو ارشد انجمن ادبی- هنری باباطاهر خواستار تغییر فضای آرامگاه بهعنوان یکی از بزرگترین میادین ایران شد و گفت: باید در این محوطه تنها صنایع دستی به نماش درآید، درحقیقت باید برای جذب گردشگر جاذبه ایجاد کرد؛ بهعنوان مثال یک زمین خالی در پشت مسجد حاجابراهیمبیک وجود دارد که میتوان در منطقه با پیشفروش، یک بازارچه سنتی ایجاد کرد.