فراخوان چهارمین دوره دوسالانه انتخاب آثار برتر مدافعان حرم و جبهه مقاومت منتشر شد.

سپهرغرب، گروه - شهره کرمی :
وی یادآور شد: سال 98 نخستین دوره این جایزه به مدیریت حوزه هنری تهران برگزار شد و موانع موجود آن زمان توسط سردار شهیدسلیمانی پیگیری و رفع شد.
صیفیکار ادامه داد: در دوره دوم مهرماه 1400 سپاه پای کار آمد و در باغموزه تهران در سالگرد شهیدهمدانی بود؛ دوره سوم نیز در تهران برگزار شد.
این نویسنده برتر کشوری گفت: بیش از 200 اثر در دوره سوم از کشورهای دیگر به این جشنواره رسید.
وی خاطرنشان کرد: امکان ارسال آثار در حوزههای مختلف فرهنگی، اجتماعی، تاریخی، سیاسی، بینالملل و نظامی به این دوسالانه فراهم شده و علاقهمندان میتوانند آثار خود را تا پایان مردادماه 1404 ارسال کنند.
این نویسنده برتر کشوری تأکید کرد: حوزه کلی آن شهدا و مدافعین حرم بوده که همه آثار تولیدشده در این خصوص را در قالبهای مختلف ازجمله خاطره، داستان، رمان، پژوهش، مستندنگاری، ترجمه، کار کودک و نوجوان و شعر، شامل میشود؛ امسال مقاله نیز به آن اضافه شده است.
صیفیکار افزود: محققان، دانشگاهیان، دانشجویان و دانشآموزان میتوانند در حوزه مقاله و در باب یمن، فلسطین و سایر موضوعات مرتبط، شرکت کنند.
وی خاطرنشان کرد: داوری آثار در تهران است و دبیران علمی گلعلی بابایی، استاد حمید حسام، سایر بزرگان هستند که بنده هم در این زمینه خدمت خواهم کرد.
صیفیکار با بیان اینکه دوره چهارم نیز مهرماه امسال در تهران برگزار خواهد شد، تصریح کرد: سال گذشته 200 کتاب در حوزه مقاومت از جهان اسلام به این جشنواره ارسال شد.
وی با اشاره به اینکه انتشارات نشر 27 دبیر اجرایی این دوسالانه است، افزود: در دورههای گذشته آثار نویسندگان همدانی همچون رقیه کریمی، مونا اسکندری و بنده، حائز رتبه برتر شدند.
این نویسنده برتر کشوری در پایان با بیان اینکه 540 شهید مدافع حرم در کشور داریم، گفت: دبیرخانه این دوسالانه آثار حوزه مدافعین حرم و جبهه مقاومت را پذیرا است.
در ادامه این جلسه مدیرعامل بنیاد شهید حاجحسین همدانی نیز با اشاره به اینکه ساخت مستند شهید چیتساز اقدام خوبی بود و امید است از این پس شاهد ساخت بیشتر اینقبیل مستندها باشیم، اظهار کرد: تاکنون در حوزه دفاع مقدس، جبهه مقاومت و مدافعان حرم، دو دوسالانه برگزار شده است.
بهرام دوستپرست افزود: دوسالانه نخست برای شهیدهمدانی و دومین آن بهنام شهید سلیمانی بود.
وی با اشاره به اینکه در آسیای غرب بعد از طوفانالاقصی اتفاقات عجیبی رخ داد و باعث شد تا مردم اروپا، روسیه، عربستان و دیگر کشورهای مختلف پیرامون جبهه مقاومت قلم بزنند، ابراز کرد: خوشبختانه ما شاهد رشد و پیشرفت در این حوزه هستیم.
دوستپرست افزود: خوشبختانه حمایتهای لازم از این دوسالانه انجام میشود و مجموعه فرهنگی هنری شهیدهمدانی مصمم پای کار است.
مدیرعامل بنیاد شهید حاجحسین همدانی با بیان اینکه طی این دوره در حوزههای خاطره، رمان، داستان و مقاله اثر پذیرفته خواهد شد، ابراز کرد: به آثار در رابطه با مدافعان حرم، شهدای قدس و جبهه مقاومت در این برنامه، بهعنوان فاز دوم پرداخته خواهد شد.
دوستپرست خاطرنشان کرد: پروژه جدید که مورد اقبال کشورهای مختلف جهان قرار گرفته، نوشتن مطالب پیرامون غزه، یمن و فلسطین است.
وی با تأکید بر اینکه ما باید نسبت به این دوسالانه تعصب داشته باشیم، گفت: شهیدهمدانی خود پیشقدم نوشتن کتاب در حوزه شهدا شدند و کتاب مهتاب خین و سایر کتابها را خود پیگیری کردند و به چاپ رسانیدند.
دوستپرست ادامه داد: در همین راستا ساختمان بزرگی را در تهران خریداری و بسیاری از هنرمندان را در تهران بسیج کردند تا بتوانند روایتهای دفاع مقدس و مدافعان حرم را نشر دهند.
مدیرعامل بنیاد شهید حاجحسین همدانی در پایان سخنانش گفت: امید است بهزودی این برنامه به سمتی پیش رود که بیشازپیش پیشرفت داشته باشد که بتوان از دغدغههای مقام معظم رهبری درخصوص افزایش سرانه مطالعه در جامعه نیز کاست؛ همچنین امید است آثار تولیدی مورد توجه مردم قرار بگیرند.
شناسه خبر 93683