رئیس کمیسیون سرمایهگذاری، مالی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان:
منطقه 3 شهرداری ظرفیتهای بسیاری برای اجرای پروژههای شاخص دارد
پروژه قانطور با جدیت پیگیری شود
رئیس کمیسیون سرمایهگذاری، مالی و گردشگری شورای شهر همدان با بیان اینکه منطقه سه شهرداری ظرفیتهای بسیاری برای اجرای پروژههای شاخص دارد، گفت: باید از ظرفیتهای موجود در منطقه سه شهرداری همدان استفاده کرد.

به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان، حمید بادامینجات به همراه اعضای کمیسیون سرمایهگذاری، مالی و گردشگری در بازدید از اداره منطقه سه شهرداری همدان بهمنظور تبریک انتصاب مدیر جدید و پیگیری وضعیت پروژههای شاخص در این منطقه اظهار کرد: در دوره مدیریت قبل اقدامات قابل تقدیر و اتفاقات مثبتی را در منطقه سه شهرداری شاهد بودیم و امید است در این دوره نیز روند مثبت ادامه یافته و اقدامات بیشتری انجام شود.
وی با بیان اینکه منطقه سه شهرداری همدان از دو بُعد قابل توجه است، گفت: از یک بُعد بسیاری از مناطق کمبرخوردار شهر در آن واقع شدهاند که نیازمند حمایت و کمک است؛ البته در مقطع کنونی توانمند شده و آینده روشنی برای آن قابل تصور است. بُعد قابل اهمیت دیگر منطقه ظرفیتهای موجود در آن بوده که عمده اراضی واجد ارزشافزوده در این منطقه قرار دارند و میتوان از این فرصت در بحث درآمدزایی شهرداری استفاده کرد.
این مقام مسئول با تأکید بر اینکه با توجه به ظرفیتهای موجود میتوان کل درآمد شهرداری را از منطقه سه تأمین کرد، یادآور شد: شهرک مسکونی با ضوابط خاص (باغویلا) که توسط سرمایهگذار تُرک اجرا خواهد شد، ازجمله این ظرفیتها است.
بادامینجات ادامه داد: پروژههای بزرگ شهری همچون پارک آبی نیز در این منطقه قرار دارند و با ایجاد مالهای بزرگ، میتوان به توسعه اقتصادی این منطقه کمک کرد.
وی خاطرنشان کرد: انتظار داریم مدیریت جدید منطقه سه شهرداری با بهکارگیری نیروی انسانی و توجه به ظرفیتها، پروژههای اثرگذار و قابل توجهی را در این دوره رقم بزند.
رئیس کمیسیون سرمایهگذاری، مالی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان پروژه قانطور را یکی از پروژههای مهم و شاخص در منطقه سه برشمرد و بیان کرد: با توجه به بزرگی کار میتوان ابتدا شهر ماشین دو و پروژه ترمینال سفیدآبی را در این منطقه اجرا کرد و سپس کل پروژه قانطور بهصورت فاز به فاز و مجزا اجرا شود.
وی با تأکید بر اینکه در بحث پروژه بازار خودروی دو نیز ابتدا باید توافق با مالکان انجام شود، افزود: این توافق باید به شکل خرید و یا مشارکت مالکان باشد؛ چراکه در غیر این صورت زمان اجرای پروژه بهدلیل تملک، طولانی خواهد شد.
رئیس کمیسیون سرمایهگذاری، مالی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان تصریح کرد: برای سایر موضوعات در این پروژه ازجمله جابهجایی مسکونیها نیز شهرداری باید پیشنهاد ارائه دهد.
بادامینجات با تأکید بر استفاده از ظرفیت مشارکت برای اجرای پروژه قانطور، ادامه داد: از مشارکت اشخاص، بهکارگیری کارگزار و یا بخش خصوصی، اجتناب نکنید؛ چراکه در اجرای پروژههای بزرگ و بهمنظور تأمین منابع مالی حضور بخش خصوصی و مشارکت امری ضروری است.
وی با بیان اینکه در بحث اجرای بازار ایرانی اسلامی شهرداری باید مشکلات را رفع کرده و نظر کمیته فنی را بگیرد، خاطرنشان کرد: این پروژه قابل انجام است.
رئیس کمیسیون سرمایهگذاری، مالی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان در بخش دیگر سخنانش یادآور شد: در این دوره و بهویژه طی سه سال اخیر در کمیسیون سرمایهگذاری و مالی به شهرداری تأکید داشتهایم که از ظرفیت شهرکهای صنفی غفلت نکند.
بادامینجات اظهار کرد: متأسفانه بهدلیل غفلت شهرداری در بخش تجاری اکنون شرکت شهرکهای صنعتی در ایجاد شهرک صنفی و در بخش مسکونی، مسکن و شهرسازی ورود کرده است.
وی با تأکید بر اینکه در شهر همدان صدها صنف وجود دارد که میتوانیم برای آنها شهرکهای صنفی ایجاد کنیم، گفت: این شهرکها میتوانند همدان و غرب کشور را پوشش دهند.
رئیس کمیسیون سرمایهگذاری، مالی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان در ادامه درخصوص پروژه 118 هکتاری نیز بیان کرد: باید قطعات و زمینهای شهرداری به نحوی تفکیک شوند که با اراضی مسکن ملی مختلط نشوند.
بادامینجات خاطرنشان کرد: این پروژه نیز مستلزم پیگیری و انجام است و طی یک ماه آینده باید مشاور طرح گرفته و تا پاییز مطالعات آن جمعبندی شود.
* رضایی: ضرورت تدوین تقویم زمانی برای برنامههای توسعهای شهرداری
نایبرئیس شورای اسلامی شهر همدان نیز با بیان اینکه طی دوره مدیریت گذشته در منطقه سه شهرداری انسجام خوبی بین کارکنان ایجاد شده بود، اظهار کرد: به همین دلیل شاهد پیشبرد موفق امور و رضایتمندی شهروندان بودیم.
علی رضایی با اشاره به نامگذاری سال جدید با عنوان «سرمایهگذاری برای تولید» توسط رهبر معظم انقلاب، بیان کرد: برگزاری جلسات با محوریت سرمایهگذاری و شناسایی نقاط قوت و ضعف در این زمینه و پیگیری امور مرتبط، در تحقق شعار سال اثرگذار است.
نایبرئیس شورای اسلامی شهر همدان افزود: بخش عمده ظرفیت شهرداری که باید صرف برنامهها و اقدامات توسعهای ازجمله سرمایهگذاری شود، میبایست دارای تقویم زمانی باشد.
رضایی با بیان اینکه درصورت زمانبندی امور توسعهای در مناطق و شهرداری تمرکز لازم برای انجام کارها بیشتر خواهد شد، گفت: اگر مسئولیتپذیری و پاسخگویی براساس زمانبندی توسط مدیران انجام شود، در انجام کارهای توسعهای و بزرگ اثرگذار خواهد بود.
* حیدری: فرصتهای سرمایهگذاری در منطقه 3 شهرداری بیش از سایر مناطق است
رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان نیز بیان کرد: فرصتهای سرمایهگذاری در این منطقه بیش از سایر مناطق است.
مهدی حیدری با اشاره به آمار بالای ارباب رجوع در منطقه سه شهرداری، افزود: بهدلیل نوع مالکیتهای فاقد سند، پروندههای کهنه و موضوعات بلاتکلیف، این منطقه جزء مناطق خاص بوده و رسیدگی به این موارد وقت بسیاری از مدیر میگیرد.
وی تصریح کرد: درصورت عدم اختصاص زمان برای مباحث سرمایهگذاری توسط مدیر منطقه، با توجه به موارد عنوانشده، زمان سلب میشود و وقتی برای پرداختن به پروژههای سرمایهگذاری باقی نمیماند.
رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان با انتقاد از اجرای همزمان چند پروژه در این منطقه بدون توجه به پیوستهای فنی و اجتماعی همچون بازار خودروی دو، پارک قانطور، بازار موتورسیکلت و غیره، ادامه داد: اگر اجرای پروژهها در مناطق مختلف همراه با بررسی تبعات اجتماعی و اقتصادی باشد، موفقتر خواهد بود.
حیدری اجرای پروژه بازار خودروی دو را موجب برهمریختگی برخی طرحهای اجراشده دانست و خاطرنشان کرد: جابهجایی ایستگاه میانی سایت دفن پسماند لازمه اجرای این پروژه است که این امر محاسبه فایده هزینه را در اجرای آن میطلبد.
رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان اظهار کرد: ظرفیتهای خوبی همچون اجرای پروژههای پارک آبی، اراضی 118 هکتاری و اراضی پردیسان در منطقه سه شهرداری وجود دارد که باید به نحو احسن از آنها در توسعه شهری استفاده کرد.
* شهابینیا: لزوم اولویتبندی در اجرای پروژه «قانطور»
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر همدان نیز درخصوص پروژه «قانطور» با اشاره به اهمیت این طرح، بر ضرورت اولویتبندی در اجرای آن تأکید کرد.
سعید شهابینیا گفت: اگر قرار بر اجرای پروژه است، باید اولویتبندی دقیقی برای اجرای آن در نظر گرفته شود.
وی افزود: برای پیشبرد مؤثر پروژه، کار باید از یک بخش مشخص آغاز شود؛ زیرا تا زمانی که عملیات اجرایی شروع نشود، برگزاری جلسات نتیجه ملموسی نخواهند داشت.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر همدان اظهار کرد: اجرای موفق این پروژه نیازمند حضور بهموقع دستگاههای مرتبط است.
* کرباسیان: پیشنهادهای مختلف برای پروژهها مطرح شود
رئیس کمیسیون توانمندسازی و مناطق محروم شورای اسلامی شهر همدان نیز تصریح کرد: برگزاری این جلسات در راستای سرمایهگذاری مؤثر است.
مرتضی کرباسیان ادامه داد: باید پیشنهادهای مختلف در پروژهها و جلسات مطرح و براساس کارشناسی تصمیمگیری شود.
شناسه خبر 93769