شناسه خبر:94458
1404/3/1 16:18:00

فرماندار شهرستان مرزی پاوه تقویت زیرساخت‌های فرهنگی را در دستور کار دانست و گفت: در این راستا سینما فرهنگ این شهرستان تجهیز و به‌روزرسانی می‌شود.

فرزاد الماسی در جریان بازدید حبیب ایل‌بیگی، مدیرعامل مؤسسه سینماشهر از سینما فرهنگ پاوه، تقویت زیرساخت‌های فرهنگی را در دستور کار دانست و ابراز کرد: در این راستا سینما فرهنگ این شهرستان تجهیز و به‌روزرسانی می‌شود.
وی این پروژه را گامی در راستای توسعه زیرساخت‌های هنری شهرستان دانست و افزود: پاوه به‌عنوان شهری با پیشینه فرهنگی غنی، نیازمند تقویت فضاهای عمومی مانند سینما است تا جوانان و خانواده‌ها از امکانات مدرن بهره‌مند شوند.
مدیرعامل سینماشهر نیز در این بازدید بر لزوم دسترسی شهروندان پاوه به فیلم‌های پُرفروش و روز سینمای ایران تأکید کرد.
حبیب ایل‌بیگی با اشاره به ضرورت ارتقای امکانات سینما فرهنگ، از برنامه‌ریزی برای نصب سیستم‌های صوتی و تصویری مدرن، به‌روزرسانی پرده نمایش و تجهیز سالن به فناوری‌های دیجیتال مانند D-CINEMA 4K خبر داد.
وی افزود: این اقدامات با همکاری مؤسسه سینماشهر انجام خواهد شد.
این بازدید با هدف بررسی نیازهای فنی و زیرساختی این مجموعه فرهنگی و اعلام برنامه‌های توسعۀ آن انجام شد.
شهرستان مرزی و سنی‌نشین پاوه با حدود 60 هزار نفر جمعیت، در 125 کیلومتری شمال غربی استان کرمانشاه واقع شده است.

شناسه خبر 94458