گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:94729

ضرورت تعیین راهبرد واگذاری هدفمند زمین در شهرک‌های صنعتی کردستان

ضرورت تعیین راهبرد واگذاری هدفمند زمین در شهرک‌های صنعتی کردستان
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان گفت: راهبرد واگذاری هدفمند زمین در راستای ظرفیت‌های استان و زنجیره ارزش در شهرک‌های صنعتی تعریف می‌شود.
حمیدرضا امانی روز شنبه با اشاره به سفر اخیر وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران به استان کردستان و بازدید از شهرک‌های صنعتی، اظهار کرد: در حال حاضر سرانه زمین صنعتی در کردستان 3.78 مترمربع است که این میزان 43 درصد پایین‌تر از میانگین کشوری است.
وی با بیان اینکه یکی از الزامات اصلی جذب سرمایه‌گذار، وجود زمین صنعتی مناسب است، افزود: در راستای توسعه شهرک‌های صنعتی، نیاز به حمایت سازمان صنایع کوچک در تأمین زیرساخت‌ها و افزایش سطح اراضی صنعتی استان را داریم.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان، رصد و پایش واحدهای تولیدی موجود در استان را از دیگر برنامه‌های اولویت‌دار برشمرد و گفت: احیا و مانیتورینگ واحدهای راکد از جمله مواردی است که باید برای آن برنامه جامع تدوین شود تا بتوان در زمان مناسب اقدامات حمایتی لازم را برای این واحدها انجام داد.
امانی به طرح‌های دارای پیشرفت فیزیکی بالای 80 درصد اشاره کرد و گفت: در این زمینه وعده‌هایی مبنی بر ارائه حمایت‌های لازم برای بهره‌برداری داده شده و در حال احصای این طرح‌ها و ارسال آنها به سازمان برای دریافت تسهیلات هستیم.
وی از ارائه برنامه سه‌ساله توسعه و ایجاد شهرک‌های صنعتی کردستان به رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران خبر داد و گفت: در این برنامه بر ضرورت لحاظ کردن پیوست مالی تأکید شده که در حال حاضر این پیوست در دست تهیه است.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان با اشاره به تعیین تکلیف قراردادهای راکد، گفت: راهبرد مشخصی در این زمینه تعریف‌شده که براساس تجزیه سنی و سنواتی قراردادها و میزان پیشرفت فیزیکی طرح‌ها در شهرک‌های صنعتی تقاضامحور، بررسی و پایش لازم صورت گیرد تا اراضی راکد به چرخه واگذاری بازگردد و به متقاضیان واجد شرایط اختصاص یابد.
امانی با بیان اینکه موضوع زنجیره ارزش نیز در این سفر مورد توجه قرار گرفت، اضافه کرد: با توجه به کمبود زمین صنعتی در استان، واگذاری قطعات کوچک به‌صورت کارگاهی در دستور کار قرار گرفته و تعریف سیاست‌ها و راهبرددهای مشخص در این زمینه مد نظر است.
وی اظهار کرد: با توجه به ظرفیت‌های استان در حوزه معدن و کشاورزی، باید زون‌بندی مناسب در شهرک‌های صنعتی در این راستا انجام شود تا در چارچوب زنجیره ارزش، ارزش افزوده لازم حاصل شود.
وی فعال‌سازی منطقه ویژه اقتصادی را از دیگر موضوعات مطرح‌شده در این سفر دانست و گفت: موانع حقوقی این پروژه با همفکری مسئولان در حال رفع است و مقرر شده در اسرع وقت به نتیجه نهایی برسد.
ارسال نظر

سوال: آرامگاه باباطاهر در این شهر است؟ Hamedan

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار