شناسه خبر:94743
1404/3/18 13:22:00
مدیرعامل شرکت آبفا کردستان خبر داد

اجرای 10 کیلومتر خط انتقال آب در مرز باشماق

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان از اجرای 10 کیلومتر خط انتقال آب در مرز باشماق خبر داد و گفت: طی سه سال اخیر پروژه آبرسانی پایدار مرزی باشماق با هدف خدمات رسانی شایسته به زوار اربعین حسینی با قدرت اجرا شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان از اجرای 10 کیلومتر خط انتقال آب در مرز باشماق خبر داد و گفت: طی سه سال اخیر پروژه آبرسانی پایدار مرزی باشماق با هدف خدمات رسانی شایسته به زوار اربعین حسینی با قدرت اجرا شده است.
محمد فرهاد با بیان این مطلب اظهار کرد: در این پروژه عملیات مختلفی در بخش آب انجام شده که شامل احداث مخزن بتنی 500 مترمکعبی، اجرای خطوط انتقال رفت و برگشت آب به مخزن به طول حدود 10 کیلومتر، حفر دو حلقه چاه عمیق و تجهیز یک حلقه چاه عمیق دیگر، انجام شده است.
وی افزود: همچنین در بخش فاضلاب نیز اجرای شبکه فاضلاب پایانه مرزی باشماق به طول 850 متر، اصلاح و بازسازی شبکه فاضلاب نواحی شرقی به طول 4.5 کیلومتر اجرا شده است.
مدیرعامل شرکت آبفا کردستان خاطرنشان کرد: از دیگر اقدامات انجام شده در مرز باشماق، نصب سیستم‌های گندزدایی در محل چاه ها، تجهیر 58 حلقه چشمه سرویس بهداشتی و هشت سرویس حمام سیار، ساخت و تجهیز دو دستگاه کانکس اتفاقات و سالن جلسات بوده است.
فرهاد تصریح کرد: علاوه بر فعالیت‌هایی که در مرز باشماق انجام شد، در داخل شهر مریوان نیز توسعه شبکه آب نواحی شرقی به طول 3.8 کیلومتر و حفر 6حلقه چاه جایگزین و تجهیز سه حلقه آن در راستای تأمین آب پایدار شهر مریوان صورت گرفته است.

شناسه خبر 94743