گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:94976

پیکر مطهر 2 شهید مدافع وطن در کرمانشاه تشییع شد

پیکر مطهر 2 شهید مدافع وطن در کرمانشاه تشییع شد
پیکر مطهر دو شهید مدافع وطن، سردار سرتیپ پاسدار مجتبی کرمی و استوار یکم نیما ایزدی‌آرا که در حملات رژیم غاصب صهونیستی به کشورمان به درجه رفیع شهادت نائل آمده بودند، با حضور اقشار مختلف مردم در شهرهای کرمانشاه و هرسین تشییع و به خاک سپرده شدند.
مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر شهید مجتبی کرمی جانشین فرمانده سپاه امام حسن(ع) البرز، امروز (یکشنبه، هشتم تیر) با حضور صدها تن از مردم شهیدپرور و قدرشناس هرسین برگزار شد.
پس از اقامه نماز، پیکر مطهر شهید والامقام سرتیپ پاسدار مجتبی کرمی بر دستان مردم قدرشناس و شهیدپرور هرسین تا گلزار شهدای این شهر تشییع و خاکسپاری شد.
مردم هرسین در این مراسم با شعارهای «این گل پرپر ماست، هدیه به رهبر ماست» و «سپاهی قهرمان، تسلیت تسلیت» این شهید مدافع وطن را تا خانه ابدی بدرقه کردند.
همچنین امروز پیکر مطهر شهید استواریکم نیما ایزدی‌آرا از کارکنان یگان ویژه پاسداران تهران که طی روزهای گذشته در حملات موشکی رژیم غاصب‌ صهیونیستی به درجه رفیع شهادت نائل آمده بود، از مقابل مسجد جامع تا میدان آزادی کرمانشاه تشییع و در گلزار شهدای کرمانشاه به خاک سپرده شد.
حاضران در این مراسم همچنین با سر دادن شعارهای «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر صهیونیسم» و «مرگ بر آمریکا» انزجار خود را از سران استکبار نشان دادند.
مردم ولایتمدار کرمانشاه همچنین با شعارهای «الله اکبر، خامنه‌ای رهبر»، «خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست» و «ای رهبر آزاده، آماده‌ایم آماده» بار دیگر با رهبر معظم انقلاب تجدید عهد و پیمان کردند.
در جریان حملات رژیم صهیونیستی، 66 نفر در استان کرمانشاه به شهادت رسیدند و این استان پس از تهران، بیشترین آمار شهدا را داشت.
ارسال نظر

سوال: پایتخت ژاپن؟ Tokyo

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار