گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:95110
فرماندار نهاوند:

بازرسی و نظارت‌های فعلی بر بازار نهاوند را نمی‌پذیرم

بازرسی و نظارت‌های فعلی بر بازار نهاوند را نمی‌پذیرم
فرماندار شهرستان نهاوند گفت: بازرسی و نظارت‌های فعلی بر بازار شهرستان را نمی‌پذیرم و از متولیان می‌خواهم نظارت‌ها را تقویت کنند.
مجتبی بیرانوند روز دوشنبه 9 تیرماه در شورای آرد و نان شهرستان نهاوند که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: بازرسی و نظارت‌های فعلی بر بازار شهرستان را نمی‌پذیرم، برخی کاسبان در حق مردم انصاف را رعایت نمی‌کنند.
وی تصریح کرد: بر همین اساس از متولیان می‌خواهم نظارت‌ها را تقویت کنند، مماشات نکنند و مدافع حقوق مردم باشند.
بیرانوند افزود: شهرستان در زمان جنگ 12 روزه از آمادگی خوبی برخوردار بود و با وجود حضور میهمانان بسیاری که در نهاوند بودند، خدمات مطلوبی ارائه شد؛ برخی کاستی‌ها و تخلفات مشهود هم دیده شد که نیاز است مدیریت و رسیدگی شود.
وی ادامه داد: در هر صورت نیاز است هرکدام از ما در جایگاه خود مجهز و آماده باشیم و کیفیت خدمات و تأمین کالاهای اساسی را هم همیشه مد نظر داشته باشیم.
فرماندار نهاوند یادآور شد: در مدت 12 روزه جنگ در برخی مراکز هم شاهد افزایش خودمختار قیمت‌ها بودیم که نیاز است نتایج نظارت‌ها، جرائم و حکم‌های دستگاه‌های نظارتی برای مردم اعلام شود.
بیرانوند اضافه کرد: در شهرستان نهاوند 220 نانوایی فعال است و باید نان باکیفیت در هر شرایطی به مردم ارائه شود؛ افزایش نرخ نان در شرایطی که جنگ رخ داد اتفاق افتاد، اما کیفیت نان چرا تغییر نکرده است؟ نانوایی‌ها نسبت به این موضوع بی‌تفاوت بوده‌اند؟!
وی اضافه کرد: از نانوایی‌هایی که در شرایط جنگ افزایش ساعت پخت نان داشتند، قدردانی می‌کنیم؛ اما در برخی موارد هم شاهد کم‌فروشی و کیفیت غیر قابل قبول بوده‌ایم که این موضوع شایسته مردم نیست.
فرماندار نهاوند تأکید کرد: با افزایش قیمت نان بدون شک باید کیفیت و وزن نان نیز افزایش پیدا کند؛ در این راستا همانند صنوف دیگر، تعزیرات حکومتی و نهادهای متولی مثل جهاد کشاورزی و صمت باید پیگیر نظارت و بازرسی‌ها باشند.
بیرانوند با اشاره به سهمیه‌های روستایی، عشایری و شهری آرد و اینکه اگر کمبودی هست متوجه مسئولین است، افزود: این کمبود را می‌پذیریم و همه مسئولین متولی موضوع باید تلاش کنند که مشکل حل شود.
وی با بیان اینکه کیفیت نان مهم است و باید با نظارت‌های بیشتر و جدی‌تر رضایت مردم در این حوزه جلب شود، تصریح کرد: ساعت کاری در نانوایی‌ها باید دقیق ‌و درست اجرا شود؛ همچنین موضوع مرخصی رفتن برای نانوایی‌ها و تعطیلی قابل قبول نیست.
فرماندار نهاوند با اشاره به همکاری مشترک دستگاه‌های ذی‌ربط ازجمله صمت، تعزیرات حکومتی، اداره غله، شبکه بهداشت، جهاد کشاورزی، اصناف و اتحادیه برای افزایش کیفیت و مصرف درست نان، گفت: هرگونه جابه‌جایی و فروش آرد ممنوع است و درصورت مشاهده چنین تخلفاتی، نه‌تنها سهمیه آرد واحد نانوایی قطع می‌شود، بلکه به مراجع قضائی نیز معرفی خواهد شد.
ارسال نظر

سوال: رنگ خورشید؟ Zard

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار