گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:95386

تامین آب شرب 350 هزار نفر با انتقال آب سد آزاد به قوچم

تامین آب شرب 350 هزار نفر با انتقال آب سد آزاد به قوچم
فرماندار دهگلان از پیشرفت قابل توجه پروژه انتقال آب سد آزاد به سد قوچم خبر داد و گفت: این طرح حیاتی بیش از350 هزار نفر را در افق 1425 از نعمت آب شرب سالم برخوردار خواهد کرد.
سودابه ضرغام‌نژاد در بازدید میدانی استاندار کردستان از سد قوچم، به اهمیت پروژه انتقال آب سد آزاد به سد قوچم اشاره کرد و گفت: این پروژه یکی از طرح‌های کلیدی و حائز اهمیت برای وزارت نیرو در استان کردستان است و می‌تواند جمعیتی بالغ بر 35 هزار نفر را از آب شرب پایدار و سالم برخوردار سازد.
فرماندار دهگلان با اشاره به ابعاد فنی پروژه افزود: طول مسیر انتقال آب در این پروژه 85 کیلومتر است که تاکنون 25 کیلومتر آن در محدوده شهرستان دهگلان اجرا شده و هم‌اکنون مردم این شهرستان می‌توانند از این آب باکیفیت بهره‌مند شوند.
وی با تأکید بر وجود یک تصفیه‌خانه آب شرب در دهگلان، تصریح کرد: خوشبختانه این تصفیه‌خانه شرایط لازم برای تأمین آب سالم را داراست و می‌توانیم خروجی مناسبی از آن دریافت کنیم همچنین هم‌اکنون 9 حلقه چاه آب در شهرستان دهگلان در مدار بهره‌برداری قرار دارد که در گذشته مورد استفاده بوده و همچنان به عنوان منابع پشتیبان مورد استفاده قرار می‌گیرد.
ضرغام‌نژاد با اشاره به اهمیت تکمیل هرچه سریع‌تر تصفیه‌خانه مجاور سد قوچم گفت: این تصفیه‌خانه نقش تعیین‌کننده‌ای در تأمین آب سالم برای مردم دهگلان و قروه دارد و ضرورت دارد در اولویت کاری مسئولان قرار گیرد.
ارسال نظر

سوال: ده تقسیم بر دو؟ 5

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار