گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:95471
معاون وزیر کشور:

مرز مهران آماده عبور روان زوار اربعین در گرم‌ترین روزهای سال است

مرز مهران آماده عبور روان زوار اربعین در گرم‌ترین روزهای سال است

معاون وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین گفت: همزمان با برگزاری اربعین حسینی در گرم‌ترین روزهای سال، همه امکانات و ظرفیت‌های استان ایلام و کشور بسیج شده تا زائران عتبات عالیات با کمترین معطلی از مرز مهران عبور کنند.
علی‌اکبر پورجمشیدیان روز پنجشنبه در نشست مشترک رؤسای ستاد اربعین ایران و عراق در مرز مهران، اظهار کرد: امسال اربعین در گرم‌ترین روزهای سال برگزار می‌شود و از این جهت تمام توان و سرمایه‌گذاری خود را به‌کار گرفته‌ایم تا زائران عتبات عالیات کمترین معطلی و بیشترین رفاه را در این مسیر تجربه کنند.
وی با بیان اینکه مرز مهران ـ زرباطیه مهم‌ترین و پرترددترین مرز برای زوار عتبات عالیات است، یادآور شد: اگرچه 6 مرز برای تردد زوار عتبات عالیات فعال هستند، اما بخش عمده ترافیک عبوری از مرز مهران انجام می‌شود و به همین دلیل تجهیزات، امکانات و نیروی انسانی بیشتری در این مرز مستقر کرده‌ایم.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور تصریح کرد: همچنین تأمین پایدار آب و یخ برای پارکینگ‌ها و مواکب و ارتقای خدمات رفاهی در دستور کار قرار گرفته تا زائران بدون دغدغه به سفر معنوی خود بپردازند.
پورجمشیدیان خاطرنشان کرد: مردم ایلام خود را خادمان سیدالشهدا(ع) می‌دانند و با افتخار و شور حسینی، آماده میزبانی از زائران حضرت اباعبدالله(ع) هستند.
وی افزود: امروز امیدواریم با همکاری طرف عراقی، سامانه مشترک «سجا» را افتتاح کنیم تا در روزهای آینده از ظرفیت‌های آن برای تسهیل تردد زائران استفاده شود.
رئیس ستاد مرکزی اربعین با تأکید بر نگاه معنوی به این حرکت عظیم حسینی تصریح کرد: یقین دارم نام و یاد امام حسین (ع) بسیاری از مشکلات را حل خواهد کرد و ما تلاش می‌کنیم همه امکانات استان را برای برگزاری باشکوه کنگره اربعین به‌کار گیریم.
نشست مشترک رؤسای ستاد اربعین دو کشور ایران و عراق با حضور با حضور سپهبد «ریاض الخیگانی» رئیس ستاد اربعین کشور عراق و «علی‌اکبر پورچمشیدیان» معاون وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین و مسئولان کشوری و استانی در شهرستان مهران برگزار شد.
سپهبد «ریاض الخیگانی» پنجشنبه 26 تیر با استقبال «پورچمشیدیان» معاون وزیر و رئیس ستاد مرکزی اربعین کشور در آستانه کنگره بزرگ و باشکوه اربعین حسینی به‌منظور بررسی آخرین وضعیت زیرساخت‌های اربعین، وارد شهرستان مهران شد.

ارسال نظر

سوال: رنگ برف؟ Sefid

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار