گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:95576

تشییع و تدفین پیکر 65 شهید جنگ صهیونیستی در کرمانشاه

تشییع و تدفین پیکر 65 شهید جنگ صهیونیستی در کرمانشاه
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه گفت: تا به امروز مراسم تشییع و تدفین 65 شهید جنگ 12 روزه در استان انجام شده است.
خسرو شهیدی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه با اشاره به آخرین آمار شهدای استان در جریان 12 روز جنگ رژیم غاصب صهیونیستی، اظهار کرد: بر اساس آمار نهایی شهدای دفن‌شده در استان تاکنون 65 شهید عزیز تقدیم انقلاب و اسلام شده است.
وی ادامه داد: از این تعداد، 33 شهید مربوط به شهرستان کرمانشاه، 9 شهید از هرسین، 6 شهید کنگاور، 4 شهید سنقرو کلیایی، 5 شهید از صحنه، 4 شهید از اسلام‌آباد غرب، 2 شهید از سرپل ذهاب، یک شهید از گیلانغرب و یک شهید از قصر‌شیرین بوده‌اند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه افزود: در بین این شهدای گرانقدر، 16 شهید فرزندان ذکور (تک‌ پسر) خانواده‌هایشان بوده‌اند که این موضوع مسئولیت ما را در قبال خانواده‌های این عزیزان دوچندان می‌کند.
رئیس بنیاد شهید کرمانشاه در ادامه درباره اقدامات بنیاد شهید در پیگیری امور خانواده‌های شهدا گفت: ما پیگیری‌های مستمر در زمینه برگزاری مراسم تشییع و تدفین شهدا انجام دادیم و مسئولان دیدارهای مکرر با خانواده‌های معظم شهدا داشته‌ایم.
وی در پایان، تأکید کرد: ان‌شاءالله همه مسئولان بتوانند دین خود را به این جامعه و به ویژه خانواده‌های معزز شهدا به بهترین شکل ممکن ادا کنند.
ارسال نظر

سوال: آخرین روز هفته؟ Jome

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار