گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:96711

آغاز به کار نخستین جشنواره تئاتر طنز هگمتانه در همدان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان: همدان شایسته میزبانی جشنواره‌های متنوع است
آغاز به کار نخستین جشنواره تئاتر طنز هگمتانه در همدان

آیین افتتاح جشنواره تئاتر طنز به‌صورت برنامه خانوادگی جُنگ شادی در محوطه باز مجتمع آوینی با اجرای عموحمید و دف‌نوازی، برگزار شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان در حاشیه این مراسم اظهار کرد: برگزاری این جشنواره نقطه عطفی در عرصه تئاتر همدان است و می‌تواند زمینه‌ای برای ارتقای سطح هنر نمایش در استان باشد.
سیدمحمدرضا جوادی افزود: طنز از دیرباز یکی از شیوه‌های اثرگذار در انتقال پیام‌های اجتماعی و فرهنگی بوده و این جشنواره فرصتی است تا هنرمندان با آثار خلاقانه خود به ایجاد نشاط عمومی کمک کنند.
جوادی با تأکید بر حمایت از رویدادهای هنری، ابراز کرد: همدان با پیشینه غنی فرهنگی، شایسته میزبانی جشنواره‌های متنوع است و امیدواریم این رویداد آغازی برای برگزاری دوره‌های بعدی و گسترش آثار طنز فاخر در استان باشد. نخستین جشنواره تئاتر طنز هگمتانه به مدت سه روز در مجتمع فرهنگی شهیدآوینی برگزار می‌شود و در این مدت آثار منتخب گروه‌های تئاتری به روی صحنه خواهد رفت. در این جشنواره نمایش‌های «خاله ملو» به کارگردانی فاطمه ابرارپایدار، «زن ذلیل» به کارگردانی محمد سیاوشی، «فرزندآوری» به کارگردانی احسان فلاحیان، «فرار از زندان» به کارگردانی مزدک مهیمنی، «شب عید» به کارگردانی سعید باغبانی و «افاده‌ها طبق طبق» به کارگردانی مصطفی بیگی به روی صحنه می‌روند.

ارسال نظر

سوال: پنج منهای دو؟ 3

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار