گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:97011

وضعیت خوب صدور سند برای موقوفات در اسدآباد

وضعیت خوب صدور سند برای موقوفات در اسدآباد
مدیر اوقاف و امور خیریه اسدآباد گفت: شهرستان اسدآباد در سطح استان همدان بهترین وضعیت را در صدور سند برای موقوفات منفعتی و انتفاعی دارد.
حجت‌الاسلام احمدرضا خزایی اظهار کرد: در راستای جلوگیری از هرگونه دخل و تصرف در موقوفات شهرستان اسدآباد، نسبت به صدور سند موقوفات بزرگ اقدام شده است.
وی خاطر نشان کرد: درحال حاضر در همین رابطه در چهار روستای شهرستان ازجمله چشمه‌بید و نجف‌آباد به‌صورت 6 دانگ سند لازم گرفته شده؛ ضمن اینکه برای تک‌تک پلاک‌های مذهبی، مساجد و حسینیه‌ها تشکیل پرونده ثبتی داده‌ایم و نقشه UTM آن‌ها حاضر و تحویل داده شده که تبدیل به سند شوند.
خزایی با اشاره به موقوفات منفعتی این شهرستان، خاطرنشان کرد: موقوفه بکایی، عبدالله حق‌شناس، مسجد امیرالمؤمنین، حوزه علمیه صاحب‌الزمان (عج)، فرمانفرما، سلیمان‌خان فارسی و نجی زیور شایسته ازجمله موقافات منفعتی مهم این شهرستان هستند که موقوفه بکایی از شاخص‌ترین موقافات منفعتی شهرستان به‌شمار می‌رود. درآمد این موقافات در راستای دارو درمان، کمک به معالجه بیماران نیازمند، خریداری لوازم‌التحریر برای دانش‌آموزان بی‌بضاعت و برگزاری مراسم عزاداری سیدالشهدا بنا بر نیت واقف هزینه می‌شود.
وی با اشاره به اینکه تلاش ما این بوده که منابع موقوفه در جای درست هزینه شود و کمترین فشار به منابع اوقافی وارد آید، اضافه کرد: در سال گذشته با اعتباری افزون‌بر پنج میلیارد تومان از محل منابع اوقاف نسبت به بازسازی، مرمت، به‌روزرسانی و اورهال جایگاه سوخت پمپ بنزین بکایی به‌عنوان یکی از موقوفه‌های مهم شهرستان اقدام شد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه اسدآباد تعداد امامزاده و بقاع متبرکه شهرستان را 14 مورد برشمرد و گفت: از 14 امامزاده شهرستان امامزاده پیرسلمان دارای بیشترین درآمد است؛ ضمن اینکه درآمد این امامزاده‌ نیز چندان نیست.
خزایی در ادامه با بیان اینکه موقوفات منفعتی بیشتر مورد نیاز شهرستان توسط واقفان خیراندیش است، ابراز کرد: با درآمد موقافات منفعتی می‌توان در راستای رفع بسیاری از نیازهای شهرستان ازجمله کمک به خرید جهیزیه نوعروسان، هزینه زائراولی‌ها و کمک به دانشجویان و دانش‌آموزان نیازمند در امر تحصیل توسط اوقاف اقدام کرد که باید با فرهنگ‌سازی لازم، واقفان را به سمت وقف چنین موقوفاتی‌ تشویق کرد؛ در این فرهنگ‌سازی رسانه‌ها از نقش مهمی می‌توانند برخوردار باشند.
ارسال نظر

سوال: بزرگ‌ترین عدد یک رقمی؟ * 9

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار