گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:98069
رئیس پلیس راه:

پنج جاده همدان ناایمن و پُرتصادف است

پنج جاده همدان ناایمن و پُرتصادف است
رئیس پلیس راه استان همدان گفت: پنج جاده استان شامل «قهاوند»، «علیصدر- بیجار»، «کاج- اصله»، «رزن- دمق» و «نهاوند - فیروزان» از مسیرهای ناایمن و پُرتصادف هستند.
سرهنگ ارسلان سرمدی روز شنبه اظهار کرد: کمیسیون ایمنی راه‌ها با هدف بررسی وضعیت مسیرهای پُرتصادف در نیمه نخست سال جاری تشکیل و عوامل بروز تصادف آسیب‌شناسی شد.
وی افزود: موضوعاتی همچون آموزش و فرهنگ‌سازی، آشکارسازی، اصلاح نقاط حادثه‌خیز و اصلاح هندسی ازجمله ضرورت‌ها و اقدام‌های مورد نیاز برای ایمن‌سازی مسیرهای پُرتصادف استان همدان است.
رئیس پلیس راه استان همدان ادامه داد: مقرر شد یک کمیته فنی با حضور کارشناسان و نمایندگانی از اعضای کمیسیون ایمنی راه‌ها تشکیل و با حضور در محل‌های پُرتصادف، اقدامات مورد نیاز برای ایمن‌سازی این مسیرها شناسایی شود.
سرهنگ سرمدی بیان کرد: قهاوند از جاده ده‌دلیان ملایر تا آزادراه همدان- ساوه یکی از مسیرهای پُرتصادف استان همدان به‌شمار می‌رود؛ چراکه ساکنان جنوب این استان شامل ملایر، تویسرکان و نهاوند برای عزیمت به تهران با ورود به قهاوند، وارد آزادراه ساوه می‌شوند.
وی گفت: جاده ده‌دلیان ملایر به سمت قهاوند دوطرفه با عرض کم، دارای فرعی‌های زیاد و بدون شانه خاکی است و این جاده با میزان ترافیک و تردد خودروها به‌ویژه در روزهای شلوغ، تناسبی ندارد.
رئیس پلیس راه استان همدان ادامه داد: عملیات عمرانی از قهاوند شروع و بخشی از آن تعریض و همچنین 6 کیلومتر آن از سمت قهاوند زیر بار ترافیک رفته است؛ با این وجود کاهش سوانح در این مسیر نیازمند چهارخطه شدن آن است.
سرهنگ سرمدی گفت: وضعیت تصادف در جاده‌های علیصدر- بیجار، کاج- اصله، رزن- دمق و نهاوند- فیروزان نیز شدید و بحرانی است و بیشترین تلفات 6 ماهه سال جاری در این مسیرها رخ داده است.
وی اضافه کرد: اقدام اصلاحی و عمرانی در این مسیرها در دست اجرا است، اما به‌کُندی پیش می‌رود؛ با این وجود انتظار می‌رود تا تکمیل آن نسبت به آشکارسازی و نصب تابلو اقدام شود تا سانحه‌ای در این جاده‌ها رخ ندهد.
سرهنگ سرمدی بیان کرد: بسیاری از سرعت‌کاه‌های موجود در جاده‌ها به‌علت اجرای طرح‌های عمرانی نصب شده است و درصورت تسریع در تکمیل این طرح‌ها، سرعت‌گیرها برچیده و حذف می‌شوند.
ارسال نظر

سوال: جمع یک و دو؟ 3

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار