گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:98268

همدان نیازمند طرح فرهنگی ایجابی-نظارتی در مورد عفاف و حجاب

همدان نیازمند طرح فرهنگی ایجابی-نظارتی در مورد عفاف و حجاب
دبیر ستاد امر‌به‌معروف و نهی‌از‌منکر استان همدان با انتقاد از بی‌توجهی برخی دستگاه‌ها به وظایف قانونی خود، اظهار کرد: با وجود اسناد بالادستی و مصوبات مهم شورای عالی انقلاب فرهنگی، برخی مدیران به‌جای اجرای تکالیف مشخص، به سمت ایجاد ساختارهای جدید و کارهای تأسیسی می‌روند.
میثم صابریون در نشست کمیته تخصصی عفاف و حجاب که در استانداری با حضور دستگاه‌های متولی در این زمینه برگزار شد، با انتقاد از بی‌توجهی برخی دستگاه‌ها به وظایف قانونی خود، اذعان کرد: با وجود اسناد بالادستی و مصوبات مهم شورای عالی انقلاب فرهنگی، برخی مدیران به‌جای اجرای تکالیف مشخص، به سمت ایجاد ساختارهای جدید و کارهای تأسیسی می‌روند.
این مقام مسئول با اشاره به مصوبات 427 و 820 شورای عالی انقلاب فرهنگی که تکالیف دستگاه‌ها را به‌صورت شفاف مشخص کرده است، گفت: با وجود این اسناد و قوانین، به‌جای پرداختن به وظایف تعیین‌شده، بازهم به دنبال تشکیل کارگروه‌ها و قرارگاه‌های جدید هستیم؛ درحالی که این موضوع اساساً محل انتقاد جدی است.
وی افزود: هریک از ما دچار فرسایش شده‌ایم، چون دوباره دنبال ایجاد زیرساخت هستیم؛ درحالی که زیرساخت‌ها از سال 1384 مشخص و حدود وظایف هر دستگاه تعیین شده است.
صابریون با بیان اینکه برخی مدیران نسبت به اجرای تکالیف خود کوتاهی کرده‌اند، تأکید کرد: مدیران کل و رؤسای سازمان‌ها و ادارات باید بدانند اکنون زمان حساب‌کشی است. باید مصوبات را مقابل چشم گذاشت و از خود پرسید که پیرامون وظایفی که داشته‌ایم، چه اقداماتی انجام داده‌ایم و در پیشگاه خداوند چه پاسخی خواهیم داشت.
وی با اشاره به اینکه کشور در حوزه‌های مختلف موفقیت‌های زیادی داشته اما وضعیت فرهنگی همچنان با ابهامات جدی روبه‌رو است، گفت: بعد از 47 سال از انقلاب اسلامی، مردم دائماً در پی این هستند که چه کسی پاسخگوی وضعیت فرهنگی جامعه است. دشمن وظیفه خود را انجام می‌دهد و انتظاری از او نیست، اما ما باید به وظایف خود پایبند باشیم و عمل کنیم؛ این اصل موضوع است.
دبیر ستاد امر‌به‌معروف و نهی‌از‌منکر استان همدان در بخش دیگری از سخنانش به جلسه فصلی ماده 20 اشاره و با بیان گلایه برخی مسئولان از وضعیت کنونی، تأکید کرد: نگاه‌ها نباید تنها متوجه قوه قضائیه باشد، بلکه باید کارهای ایجابی و فرهنگی تأثیرگذار در میدان انجام شود.
وی بر ضرورت تدوین یک طرح فرهنگی ایجابی نظارتی در مورد عفاف و حجاب تأکید کرد و گفت: هر دستگاهی طرح‌های خود را ارائه دهد تا با توجه به بوم استان همدان، بومی‌سازی شوند.
صابریون در پایان سخنانش با اشاره به اهمیت مردمی‌سازی روندها، تصریح کرد: باید گروه‌های مردمی را پای کار آوریم؛ اگر تشکل‌های مردمی اقدام کردند، ستاد پشتیبانی خواهد کرد.
ارسال نظر

سوال: عدد صفر به علاوه یک؟ 1

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار