گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:15647

132 نفر از اهالی فرهنگ، هنر و رسانه کردستان مشمول بیمه تأمین اجتماعی شدند

132 نفر از اهالی فرهنگ، هنر و رسانه کردستان مشمول بیمه تأمین اجتماعی شدند

سپهرغرب، گروه خبر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان گفت: در راستای تکریم هنرمندان، نویسندگان و روزنامه‌نگاران استان کردستان، از سوی صندوق اعتباری هنر کشور و با پیگیری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی 132 نفر مشمول بیمه تأمین اجتماعی شدند.

جلال قلعه‌شاخانی اظهار کرد: در پی سفر هیئت اعزامی صندوق اعتباری هنر کشور در آبان‌ماه سال جاری و دیدار این هیئت با کلیه هنرمندان و اهالی فرهنگ در سراسر استان، بیشتر درخواست‌ها حول محور برقراری بیمه تأمین اجتماعی بود.

وی افزود: در شهرستان‌ها هنرمندان از وجود صندوق اعتباری هنر و خدمات آن به‌طور کامل آگاهی نداشته و بر همین اساس از هیئت کارشناسی صندوق اعتباری هنر دعوت شد از نزدیک با اهالی فرهنگ و هنر کردستان دیدار و با مشکلات بیمه‌ای و بیمه تکمیلی و موارد دیگر آشنا شوند.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان کردستان تأکید کرد: از نخستین برکات سفر هیئت اعزامی صندوق اعتباری هنر، 132 نفر از اهالی فرهنگ و هنر استان که متقاضی بیمه تأمین اجتماعی بودند به شعبات سازمان تأمین اجتماعی استان برای برقراری بیمه درمان و بازنشستگی معرفی شدند.

قلعه‌شاخانی اذعان کرد: با عنایت به اینکه کارشناسان صندوق اعتباری هنر کشور به همراه کارشناسان این اداره‌کل از نزدیک با اهالی فرهنگ و هنر دیدار داشتند و مشکلات و درخواست‌های آن‌ها به‌صورت مکتوب دریافت شد، بر این اساس پس از یک ماه به درخواست‌های آن‌ها جواب مثبت داده شده‌است.

دبیر شورای اطلاع‌رسانی استان کردستان ضمن قدردانی از خدمات صندوق اعتباری هنر در استان کردستان، ادامه داد: در این مرحله از همه بخش‌های فرهنگی و هنری در حوزه‌های مختلف شامل هنرمندان هنرهای تجسمی و نمایشی، نویسندگان، نویسندگان کتب کودک، تصویرگران کتب کودک، شاعران، فیلم‌سازان، پژوهشگران حوزه فرهنگ و هنر و حوزه آموزش هنر به جمع بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی پیوستند.

وی یادآوری کرد: خدمات صندوق اعتباری هنر کشور برای اهالی فرهنگ و هنر علاوه بر بیمه درمان و بازنشستگی تأمین اجتماعی هنرمندان، بیمه تکمیلی، برقراری کمک طرح‌های تکریم و مستمری و همچنین تسهیلات کم‌بهره بانکی برای هنرمندان و نویسندگان است.

قلعه‌شاخانی در خصوص خدمات صندوق اعتباری هنر اضافه کرد: حمایت از کارآفرینان حوزه فرهنگ و هنر یکی دیگر از طرح‌های حمایتی صندوق اعتباری هنر کشور است، هنرمندان در صورت داشتن طرح‌های کارآفرینی در حوزه فرهنگ و هنر با ارائه طرح‌های جامع می‌توانند از تسهیلات کم‌بهره بانکی از سوی صندوق اعتباری هنر برخوردار شوند.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان کردستان در پایان گفت: کردستان به‌عنوان مهد فرهنگ و هنر ایران‌زمین نیاز به حمایت‌های بسیار بیشتر از این‌ها دارد پس لازم است با مساعی و همراهی هنرمندان استان از هنرمندانی که تاکنون دیده نشده‌اند و هیچ‌گونه خدماتی به آن‌ها ارائه نشده، شناسایی و به واحد بیمه هنرمندان اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان معرفی و درخواست‌ها و مطالبات آن‌ها به‌سرعت به صندوق ارسال شود.

ارسال نظر

سوال: جمع هفت و یک؟ 8

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار