یکی از مهمترین ویژگیهای مجموعه «نون خ» که در فصل سوم به اوج خود رسید حرکت بر اساس موضوعات و سوژههای روز بود که سعید آقاخانی با هنرمندی هر چه تمامتر کوچکترین موضوعات روز جامعه را در قالبی هنرمندانه بیان میکرد و این نوع پردازش وی با استقبال خوبی نیز از سوی مخاطب مواجه میشد.
آرمان نصراللهی روزنامه نگار؛ «نون خ»، سعید آقاخانی در حالی به سری سوم رسید و اتفاقا مورد استقبال مردمی قرار گرفت که متاسفانه در روزهای نخست پخش این مجموعه در سه سال قبل با واکنشهای مختلفی به ویژه در مناطق غرب کشور مواجه شده بود، ولی سعید آقاخانی و تیم همراهش بدون توجه به واکنشهای منفی عدهای محدود، بخشی از اشکالات فصلهای اول و دوم را رفع کرد و امروز به پختگی قابل قبولی دست پیدا کرده است.
«نون خ» سعید آقاخانی با گذشت زمان بخش زیادی از ضعف های خود را پوشش داد و در کنار افزایش جذابیتهای بصری و بازی گرفتن بهتر از بازیگران بومی استانهای کردستان و کرمانشاه باعث شد تا «نون خ» در فصل سوم خیلی بهتر دیده شود و این بهتر دیده شدن گامی تازه برای موفقیت یک مجموعه ادامه دار و با فصلهای طولانی شد.
«نون خ» هر چند که همچنان و با رسیدن به فصل سوم با مشکلات و کمبودهای جدی در بخش شخصیتپردازی، فیلمنامهنویسی و حتی کارگردانی به دلیل بازی و کارگردانی همزمان سعید آقاخانی مواجه است، ولی جنبههای مثبت آن نیز کمنظیر و در نوع خود بینظیر است و به همین دلیل نه تنها کردزبان ها بلکه مردم سایر استانهای کشور نیز استقبال بینظیری از این مجموعه به عمل آوردند.
سعید آقاخانی که روزگاری نه چندان دور پای ثابت بازی در مجموعه های طنز برجسته تلویزیون بود در ادامه راه، با بازی در چندین فیلم سینمایی شاخص معتبرترین جایزه سینمایی بازیگری کشور را کسب کرد و بعد از آن وارد فضای کارگردانی شد و آثار بسیار خوبی را نیز از خود برجای گذاشت.
«نون خ» اولین تجربه سعید آقاخانی برای تولید اثر در منطقه غرب کشور بود، قبول کردن ریسک تولید یک اثر تلویزیونی با بهرهگرفتن از ظرفیتهای بومی و محلی دو استان کردستان و کرمانشاه، نگاه بسیاری از مردم کشور را به سمت خود جلب کرد و سعید آقاخانی با بهرهگرفتن از تجربه گرانبهای خود از این آزمون مهم سربلند بیرون آمد.
نگاهی به بخشی از نقدهای تند صورت گرفته نسبت به سریال «نون خ» نشان میدهد که متاسفانه عده ای از یک اثر طنز تلویزیونی که اولویت آن سرگرمی است، انتظار دارند که همه مطالبات مردم کرد زبان از رسانه ملی در حوزه حفظ هویت و فرهنگ مردم کرد بعد از پیروزی انقلاب اسلامی را به دوش بکشد در حالی که اساسا اولویت این سریال این چنین نیست و نباید از آن این انتظار را داشت.
سعید آقاخانی با بهرهگرفتن از هوش و ذکاوت خود شماری زیادی از بازیگران گمنام استانهای کردستان و کرمانشاه را شناسایی و با بازی گرفتن خوب از آنها باعث سکوی پرتاب برای آنها شد و به همین دلیل است که تنها بعد از پخس سری اول مجموعه «نون خ» تعدادی از این افراد راهی بازی در مجموعههای برجسته تلویزیونی و حتی سینمایی شدند.
معرفی بخشی از ظرفیتها و استعدادهای فرهنگی و هنری کردی از جمله زبان، لباس و حتی موسیقی کردی از دیگر جذابیتهای سریال «نون خ» سعید آقاخانی بود که با گذشت زمان بر اعتلای آن افزوده شد و امروز این اثر تلویزیونی به یک برند مهم تبدیل شده است.
«نون خ 3» در شرایطی به پربینندهترین مجموعه تلویزیونی در بهار سال 1400 تبدیل شده است که رقبای این اثر با بهره گفتن از بازیگران صاحب نام و عنوانتر از رسیدن به این جایگاه محروم ماندهاند و به همین دلیل است که باید سپاسگزار سعید آقاخانی و تیم همراهش بود که از این فرصت ایجاد شده به بهترین شکل ممکن استفاده کردند.
یکی از مهمترین ویژگیهای مجموعه «نون خ» که در فصل سوم به اوج خود رسید حرکت بر اساس موضوعات و سوژههای روز بود که سعید آقاخانی با هنرمندی هر چه تمامتر کوچکترین موضوعات روز جامعه را در قالبی هنرمندانه بیان میکرد و این نوع پردازش وی با استقبال خوبی نیز از سوی مخاطب مواجه میشد.
پرداختن به مسئله کرونا، دستمایه قرار دادن کمبودها و کاستیهای ارتباطی مردم ساکن در روستاهای محروم کشور از جمله کردستان و کرمانشاه، پرداختن به مسئله بورس و دهها موضوع از این دست نشان داد که سعید آقاخانی از تمامی ظرفیتهای خود برای تازه و نو بودن اثرش بهره گرفته است.
امروز در حالی «نون خ» در فصل سوم به پایان میرسد که ساخت و تولید فصلهای جدید این اثر تلویزیونی به یک مطالبه عمومی تبدیل شده است و این میزان استقبال از یک اثر با پرداختن به مسائل و موضوعات استانهای غربی از جمله کردستان و کرمانشاه در نوع خود بینظیر است و به همین دلیل باید در یک جمله گفت که سعید آقاخانی به عنوان فرزند کردستان دین خود را به مردم استانش ادا کرد.
منبع: خبرگزاری فارس
شناسه خبر 38637