گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:39174
پهلوگیری کشتی‌های حاوی روغن خوراکی در بندر شهید رجایی

مشکلات تامین روغن کشور کم می‌شود

مشکلات تامین روغن کشور کم می‌شود
تامین روغن خوراکی در ماه‌های اخیر یک دغدغه مهم هم‌وطنان بوده که با دستورات ابلاغ شده مبنی بر ترخیص کالاهای مصرفی معطل در گمرکات تا حدودی این مشکل کم شد، امروز نیز 2 کشتی حاوی روغن خوراکی وارد بندر شهید رجایی بندرعباس شد.

مشکل تامین روغن در ماه‌های اخیر یکی از دغدغه‌های اصلی و مهم مردم کشور بود و مردم برای تامین این کالای مصرفی دچار مشکل شده بودند.

مردم در چند ماه برای تامین روغن خوراکی مجبور بودند در صفوف مختلف قرار بگیرند و با قیمت‌های بالا روغن مورد نیاز خود را تهیه کنند که در شان و شایسته مردم کشور نبود.

با ورود جدی مقام معظم رهبری و دستور ایشان مبنی بر حرکت سریع دولت برای ترخیص کالاها و پس از آن ابلاغ رئیس جمهور، بخش قابل توجهی از کالاهای اساسی از جمله روغن خوراکی از بنادر هرمزگان ترخیص و در دسترس عمومی قرار گرفت تا گره مشکلات تامین اقلام خوراکی کمتر شود.

در سال جدید نیز بحث تامین کالاهای اساسی یچی از مباحث مهم و مورد تاکید بوده که در همین راستا اقدامات خوبی صورت گرفته است.

طی روز گذشته 2 کشتی حاوی روغن خوراکی در بندر شهید رجایی بندرعباس پهلو دهی شدند تا در آستانه ماه رمضان مردم کمتر دغدغه تامین اقلام ضروری مورد خود را داشته باشند.

در همین زمینه معاون امور بندر واقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای تامین کالاهای اساسی به ‌ویژه در ایام ماه مبارک رمضان، 2 کشتی حامل روغن خوراکی برای تخلیه در اسکله‌های 19 و 21 بندر شهید رجایی بندرعباس پهلوگیری کردند.

وی افزود: با توجه به مصوبه ستاد اقتصادی دولت مبنی بر تخلیه به موقع کالاهای اساسی از بنادر کشور و در راستای سرعت بخشی به تخلیه این کالاهای اساسی، انبارهای مسقف بندر شهید رجایی برای ارایه خدمات در اختیار فعالان بندری و صاحبان کالاهای اساسی قرار گرفته است.

خرم‌شکوه همچنین از ورود پنج کشتی دیگر حامل کالاهای اساسی طی روز‌های آینده در بندر شهید رجایی خبر داد و گفت: این کشتی‌ها حامل 69هزار و 300 تن گندم، 31 هزار و 500 تن برنج، 25 هزار و 600 تن روغن خوراکی،67هزار و 500 تن شکر و همچنین کشتی دیگری حامل 44 هزارتن روغن خوراکی از جمله این شناورها هستند.

معاون امور بندر واقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اضافه کرد: در حال حاضر چندین کشتی در اسکله‌های بندر شهید رجایی پهلوگیری کرده‌اند که در حال تخلیه کالاهای خود هستند همچنین یک کشتی حامل کود نیز با وزن 42 هزارو 200 تن هم اکنون در حال تخلیه می‌باشد.

خرمشکوه بیان اینکه در شرایط اقتصادی جاری یکی از اهداف مهم و اولویت‌های کاری دولت و به خصوص سازمان بنادر و دریانوردی، تامین به موقع و سریع کالاهای اساسی مورد نیاز کشور می‌باشد، به ماه مبارک رمضان و نیاز ضروری مردم به کالاهای اساسی به ویژه گندم، روغن و برنج اشاره و ابراز امیدواری کرد با ورود این کشتی‌ها و تخلیه به موقع کالاها بخش زیادی از مایحتاج ضروری مردم تخلیه و با ورود به بازارهای داخلی به دست مردم برسد.


منبع: خبرگزاری تسنیم

ارسال نظر

سوال: کوچک‌ترین عدد زوج؟ 2

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار